Martorul-cheie al incendierii tinerei din Giurgiu, bătut de poliţişti. Mărturii incredibile: „Se vedea că era un trup de om”

Martorul-cheie al incendierii fetei din valiză a fost agresat de poliţişti, în timp ce acesta striga cu disperare că nu poate să respire şi că are probleme cu respiraţia. Scenele violente au fost filmate.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 13:29
Martorul-cheie al incendierii tinerei din Giurgiu, bătut de poliţişti. Mărturii incredibile: „Se vedea că era un trup de om”

Bărbatul a povestit, în exlusivitate pentru România TV, ce l-a îndemnat să oprească maşina la marginea drumului DN6, în Giurgiu, unde o tânără a fost ucisă, băgată într-o valiză şi incendiată pe câmp.

„Veneam dinspre serviciu. Lucrasem în schimbul doi, am ieşit pe undeva pe la 21.10. Am avut o abatere de la drum pentru că am luat un nepoţel şi am pus pe GPS adresa fiindcă nu ştiam prea bine drumurile.

La aproximativ 5 metri se vedea o flacără şi câteva persoane oprite. Pe stânga erau câteva maşini. Pe dreapta, la fel, câteva maşini, vreo 2-3. Am depăşit acele maşini şi grupul de oameni strâns acolo. Se vedea că era un trup de om. Am coborât cu soţia şi cu băiatul. Pe nepoţel l-am lăsat în maşină. Ne-am apropiat de acea fată, am coborât în şanţ, cred că aveam un metru jumate faţă de persoana care ardea. Se vedea pielea neagră. Pot dovedi că am fost acolo. A făcut băiatul meu poză în timp ce ardea. După ce s-a stins incediul, a venit echipajul de poliţie şi a confirmat că era un cadavru. Am mai stat vreo două minute şi am plecat. Am oprit la următoarea benzinărie ca să ne liniştim”, a povestit martorul incendiului.

Citiţi şi Declaraţii HALUCINANTE, făcute de un martor al crimei din Ghimpaţi. „Era un foc mic. Nu ne venea să credem că acolo ardea un suflet”

Acesta a mai spus că e hotărât să depună plângere pentru faptul că a fost agresat de poliţişti pe nedrept.

„Luni am fost la IML Giurgiu să depun plângere pentru ce mi s-a întâmplat mie. Au văzut că nu puteam să respir, nu puteam să stau în picioare şi au zis că e mai importantă sănătatea mea decât acel certificat. M-am dus la spital, cei de acolo au înţeles că e vorba de o agresiune şi s-au prezentat doi agenţi de poliţie. Mi-au luat datele şi la vreo 20 de minute au mai venit doi agenţi care m-au dus la secţie şi am vorbit despre acea fată”, a mai afirmat el.

Martorul a mai spus că la faţa locului nu era nicio persoană suspectă. „Eram toţi şocaţi, nimeni nu se aştepta la aşa ceva”.

Citiţi şi Tânăra ucisă şi incediată la Ghimpaţi ar fi fost luată cu maşina din aeroport sau gară. Se caută o fată cu troler MOV