Mărturia șocantă a bărbatului care a anunțat autoritățile că un tată își ținea ascuns fiul mort: „L-au găsit în sac şi l-au luat”

Vecinul bărbatului din Maramureș care și-a ascuns fiul mort în cușca câinelui pentru a mai încasa banii din alocație, a povestit ce l-a determinat să sune la 112 pentru a reclama că ceva este în regulă.

24 mai 2022, 21:37
Mărturia șocantă a bărbatului care a anunțat autoritățile că un tată își ținea ascuns fiul mort: „L-au găsit în sac şi l-au luat”

Bărbatul, care stă lângă tatăl din Maramureș a povestit că băiatul a dispărut brusc, iar din acest motiv a decis să sesizeze Poliția. Mai mult decât atât, se pare că vecinul celui care a sunat la 112 a dat semne că ceva nu este bine, atunci când a fost întrebat de fiul său.

Cum și-a dat seama vecinul bărbatului care a anunțat autoritățile că un tată își ținea ascuns fiul mort că băiatul e dispărut

El spune că, după ce a sesizat că ceva este în neregulă, a încercat să le ofere alimente, dar tatăl ar fi refuzat orice fel de ajutor și i-ar fi interzis acestuia să intre în curte, informează Antena3.

Citește și: Paraşutist de 19 ani, în stare gravă după ce a căzut în gol de la înălţime. Paraşuta nu s-a deschis

„Am vrut să îi dau ceva să dea la copil şi mi-a zis că nu am ce să caut în curte, că nu mă lasă să intru în curte. Şi atunci i-am zis că sun la Poliţie pentru că nu l-am mai văzut, nu l-am auzit plângând. Şi până la urmă, au venit de la Poliţie şi atunci el a fugit cu un sac înăuntru. Eu nu l-am văzut cu sacul, dar l-a văzut nepotul meu şi cu o vecină.

Când a ajuns Poliţia acolo, l-au găsit în sac şi l-au luat. El plângea tare mult (copilul, n. red.) şi nu l-am auzit de o lună. Se auzea până în casă când plângea. N-am auzit nimic, niciun fel de mişcare şi m-am gândit că ceva nu e bine. Ce motive a avut? Pentru bani. Că el mai lua bani de pe ei (de pe urma copiilor, n. red.). Probabil că s-a gândit că a luat luna asta pensia, îl ascunde şi ia şi luna viitoare”, a declarat vecinul bărbatului suspectat că ar fi ascuns cadavrul fiului în cușca câinelui.

Cadavrul unui adolescent de 14 ani, găsit un sac

Trupul unui copil de 14 ani din Sighetu Marmației, mort de aproape o lună, ar fi fost ținut de tatăl lui în cușca câinelui. Se pare că tatăl adolescentului voia să încaseze în continuare alocația minorului. Potrivit ultimelor informații, minorul ar fi murit pentru că nu a primit mâncare și apă.

Tatăl băiatului a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației, acolo unde experții ar fi stabilit că acesta a avut discernământ atunci când și-a băgat fiul într-un sac și apoi l-a pus în cușca câinelui.

Citește și: Cadavrul unui copil de 14 ani, descoperit în cuşca unui câine. Tatăl i-a ascuns trupul ca să-i încaseze pensia de handicap

Deocamdată, nu se știe exact când a murit băiatul, dar vecinii spun că ar fi decedat în urmă cu o lună.


loading...
Partenerii noștri