Mărturii înfiorătoare ale unei femei, după ce un ACTOR CELEBRU a violat-o cu SĂLBĂTICIE: Aveam doar 17 ani

O femeie din America, fost model, a povestit cum în urmă cu câţiva ani, când încă era minoră, a fost violată cu sălbăticie de un cunoscut actor de la Hollywood.

28 oct. 2014, 09:30

Barbara Bowman, o femeie de 47 de ani, fost model, a povestit în cadrul unui interviu oferit unei publicaţii britanice că la vârsta de doar 17 ani a fost violată cu sălbăticie de cunoscutul actor Bill Cosby. Mărturisirea a şocat o lume întreagă, mai ales că întâmplarea ar fi avut loc pe vremea când Bowman era minoră, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi ŞOCANT. Doar 30% din reclamaţiile de viol sunt reale. Restul sunt poveşti născocite

Astfel, ea povesteşte cum starul ar fi răpit-o, ca apoi să o ducă într-o cameră de hotel unde a bătut-o şi a violat-o cu sălbăticie toată noaptea. În prezent, regretă că a păstrat timp de 30 de ani secretul respectiv, mai ales că a aflat că alte 13 femei îl acuză pe actor de aceleaşi practici. În prezent, îl numeşte pe Bill Cosby un răpitor şi un violator în serie.

Citeşte şi VIOLATORUL PLÂNGĂCIOS. A violat o tânără în timp ce plângea şi îi cerea iertare. „Nu pot să mă abţin….”

A fost un mostru. A mers după mine în camera de hotel ca un animal şi avea atâta forţă că nu se mai putea controla. S-a purtat ca un mosntru. M-am gândit că nu are rost să spun nimic, el era faimos şi eu o simplă adolescentă„, a declarat Barbara plângând.