Masacru în Mexic, cadavrele au fost aruncate pe marginea şoselei. Şoferii s-au îngrozit când au văzut trupurile VIDEO

Cel puțin zece cadavre au fost găsite pe marginea unei șosele din Mexic, la o zi după ce o grupare condusă de fiii lui Joaquin „El Chapo” Guzman a încercat să preia controlul unei zone controlate de un cartel rival.

23 iun. 2020, 16:40
Masacru în Mexic, cadavrele au fost aruncate pe marginea şoselei. Şoferii s-au îngrozit când au văzut trupurile VIDEO

Descoperirea macabră a fost făcută pe șoseaua care leagă orașele Caborca și Sonoyta, aflată la aproximativ 150 de km de granița cu SUA. Potrivit presei din Mexic, zece persoane au fost răpite vineri, în urma unui atac lansat de gruparea Los Salazar, în Caborca. Victimele ar fi membri ai organizației criminale condusă de Rafael Caro Quintero, capul cartelului Guadalajara, acum defunct.

Agresorii înarmați au incendiat și o benzinărie dar și mai multe locuințe și autoturisme, printre care și un TIR.

Citeşte şi JAFUL SECOLULUI. O bandă de români a sustras 1,2 MILIARDE USD de la bancomatele din MEXIC. Cum au fost prinşi după 5 ANI

Potrivit El Sol de Hermosillo, atacatorii au confundat un profesor universitar cu un membru al cartelului rival și l-au împușcat în fața familiei sale.

Nu este clar de ce fii lui El Chapo – Jesús Alfredo Guzmán, Iván Archivaldo și Ovidio Guzmán López – care își spun Los Chapitos, au intrat în război cu gruparea condusă de Caro Quintero, în condițiile în care la finaul anului trecut cele două tabere se aliaseră pentru a elimina cartelul Jalisco Noua Generație din satul mexican Michoacán.