Mascați de la Poliția Capitalei, cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Riscă dosare penale

Patru luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Poliției Capitalei sunt cercetați disciplinar după ce ar fi participat, ca agenți de pază, la nunta manelistului Florin Salam, care a avut loc, la începutul acestei luni, într-un club din Constanța.

14 iun. 2022, 15:02
Mascați de la Poliția Capitalei, cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Riscă dosare penale
Noi dezvăluiri despre nunta lui Florin Salam

Mascați de la Poliția Capitalei, cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Cei patru au fost recunoscuți de ofițerii serviciului de informații din Ministerul de Interne şi ar fi dat deja explicații în fața superiorilor, scrie Gândul.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la faptul că „Patru mascați de la Poliția Capitalei sunt cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi”, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern. La finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, este comunicatul trimis de Poliţia Capitalei.

Fabulos! Cât i-a costat darul pe invitați, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

La aproximativ două săptămâni de la eveniment, ofițerii Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) ar fi întocmit un raport pe care l-ar fi prezentat superiorilor de la Ministerul de Interne. În raport se menționează că patru lucrători SAS, din cadrul Poliției Capitalei, ar fi participat, în calitate de agenți de pază, la petrecerea de nuntă a lui Florin Salam. Cei patru au fost recunoscuţi în imaginile difuzate de la nunta lui Florin Salam.

Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Cum arată și cât ar fi costat ținutele mirilor. VIDEO

Cei patruS ar fi fost deja chemați la raport și ar fi cercetați disciplinar, dar riscă acum să facă și obiectul unei anchete de natură penală, dacă se va dovedi că au încasat și în trecut sume de bani pentru care nu au plătit impozite și care nu s-au regăsit nici în declarațiile de avere, pe care sunt obligați, prin lege, să le depună în fiecare an!

Florin Salam nu s-a uitat la bani. Cât a costat, de fapt, nunta anului de la Nuba

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, pe 1 iunie, la Constanța, iar petrecerea de nuntă a avut loc într-un club de lux din Mamaia. La petrecere  au fost prezenți sute de oameni, în special din mediul artistic, dar și oameni de afaceri și lideri ai lumii interlope, printre care Nuțu Cămătaru.