Maşină de făcut copii: O tânără cere 15.000 de euro pentru a naşte bebeluşul altei femei

Caz uluitor la Lugoj. O femeie negociază ca la piaţă să poarte în pântec un copil pentru o altă familie. Mama surogat cere 15.000 de euro ca să aducă pe lume un bebeluş, potrivit redesteptarea.ro. Femeia le promite viitorilor părinţi că nu se va ataşa de copil şi că se consideră un incubator.

RomaniaTV.net
10 feb. 2014, 06:18
Maşină de făcut copii: O tânără cere 15.000 de euro pentru a naşte bebeluşul altei femei

Disperarea unor familii care nu pot avea copii şi a unor femei care au nevoie de bani, dar şi lipsa unei legislaţii concrete în domeniu, duc la escaladarea unui fenomen care a devenit o adevărată afacere: mama surogat. Practic, în această afacere, o femeie sănătoasă este inseminată cu material genetic de la părinţii care nu pot avea copii, urmând ca mama surogat să poarte copilul până la naştere, iar după aceea, bebeluşul să devină al părinţilor care şi l-au dorit. În astfel de tranzacţii se ajunge şi la sume de 25.000 – 30.000 de euro, bani pe care îi încasează o mamă purtător. Afacerea este pe cât de ilegală, pe atât de imorală.

VEZI ŞI: Un bebeluş gigantic s-a născut în Ungaria

În multitudinea de anunţuri de pe internet, a apărut în urmă cu câteva zile şi un anunţ postat de o tânără din Lugoj, care şi-a exprimat disponibilitatea de a deveni „maşină de făcut copii” pentru o familie dispusă să plătească în schimb 15.000 de euro.

CITEŞTE ŞI: Un bebeluş a fost VÂNDUT pe Facebook. Ce spun judecătorii este ŞOCANT