Masterchef 2015: Mihai Anton a fost eliminat în urma testului cu sub presiune

MASTERCHE 2015: În ediţia precedentă a show-ului culinar "MasterChef", concurenţii au gătit în deplasare, mai exact în cadrul Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra, din Dumbrava Sibiului. Din păcate, locaţia de basm s-a dovedit în final a fi cu ghinion pentru Mihai Vladimir Anton, care a părăsit competiţia MasterChef.

RomaniaTV.net
20 oct. 2015, 09:26
Masterchef 2015: Mihai Anton a fost eliminat în urma testului cu sub presiune

MASTERCHE 2015: Chef Hădean, Chef Foa şi Chef Patrizia i-au supus pe concurenţii rămaşi în show-ul „MasterChef” la o probă extrem de grea. Mai exact, concurenţii au trebuit să gătească pentru 200 de invitaţi preparate care să îi întoarcă în timp cu câteva sute de ani şi care să le amintească de gustul adevărat al mâncării româneşti.

Din pacate, pentru unii dintre ei această probă s-a lăsat cu un test sub presiune, iar echipa condusă de Claudia a fost supusă acestei noi încercări, informează site-ul oficial el emisiunii.

Testul sub presiune a constat într-o masă plină cu mâncăruri gata preparate, aperitiv, fel principal şi desert, pe care concurenţii să le aranjeze în aşa fel încât la final să poate fi servite într-un restaurant cu pretenţii.

La finalul probei, din păcate, chefii au decis ca Mihai Vladimir Anton să fie eliminatul serii, fiindcă nu a putut bifa în întregime cerinţele probei.

Citeşte şi  Masterchef 2015: Un alt concurent a fost eliminat