Măşti pentru păr din AVOCADO, perfecte pentru sezonul rece

Avocado este atât de delicios încât dacă îl foloseşti pentru alte scopuri în afara de a-l mânca, este asemănător unui sacrilegiu.

15 oct. 2014, 09:23
Măşti pentru păr din AVOCADO, perfecte pentru sezonul rece

Cand mergi la cumparaturi, adauga in cos un fruct de avocado pe care sa il folosesti in rutina zilnica de infrumusetare. Iata cateva metode de folosire a fructului de avocado pentru infrumusetare.

1. Masca de par din avocado

Avocado in combinatie cu mierea reprezinta masca ideala pentru par. Poti sa ti-o aplici in timp ce te uiti la serialul preferat. La final, parul tau va fi matasos si sclipitor. Mai mult, aceste 2 ingrediente te scapa si de matreata.

Citeşte şi ZECE motive ca să consumi cât mai des AVOCADO

2. Tratament de reconditionare a parului

Avocado, in combinatie cu uleiul de masline, iti face parul atat de stralucitor incat o sa ai nevoie de ochelari de soare ca sa il poti privi.

3. Tratament pentru par deteriorat

Ai nevoie de o banana, un ou, 50 ml lapte, 3 linguri de ulei de masline si 20g miere de albine naturala. Le amesteci pana formezi o pasta pe care o aplici ulterior pe parul deteriorat. Lasi sa actioneze 20 de minute, dupa care speli bine si clatesti.

4. Masca pentru par lucios

Combini un avocado, zeama de lamaie si faina integrala de mei. Este o reteta DIY de succes care o sa iti faca parul sa arate plin de viata.

5. Masca pentru cresterea parului

Daca vrei sa-ti creasca parul mai repede, cativa bloggeri va recomanda o masca din ulei de avocado, scortisoara si mustar. Las-o aplicata pe par timp de o ora timp in care poti sa faci orice vrei prin casa. Dupa spalare, vei avea un par lucios.
 
Descopera mai multe pe feminis.ro.