Măsurile de relaxare economică vor fi PRELUNGITE. Ce se întâmplă cu popririle şi executările silite

O parte dintre măsurile de relaxare economică urmau să expire la sfârşitul lunii iunie, însă vor fi prelungite până la 25 octombrie, a anunţat, joi, Florin Cîţu, ministrul Finanţelor.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 19:12
Măsurile de relaxare economică vor fi PRELUNGITE. Ce se întâmplă cu popririle şi executările silite

„Măsurile economice le vom lua în şedinţa de astăzi de Guvern (joi, 11 iunie 2020, n.r.). Am să prelungesc câteva dintre măsurile pe care le aveam până la 25 iunie. În ceea ce priveşte popririle, executările silite pentru companii, persoane fizice vom merge cu ele până în 25 octombrie şi, în acelaşi timp, şi cu impozitul specific pentru a ajuta şi industria HoReCa. Acestea sunt lucruri pe care le vom prelungi până la 25 octombrie”, a declarat Florin Cîţu, la postul Digi 24, conform Agerpres.

Ministrul Finanţelor a declarat că, în curând, va exista un program de relansare economică.

(„…) Daţi-mi voie să nu intru în măsuri concrete, pentru că este un program pe care îl voi prezenta premierului României. Eu am văzut o versiune. Este aproape gata. Totuşi trebuie să aduc aminte că măsurile pe care le-am luat expiră pe 30 iunie. Nu am putea implementa un program care să meargă peste celălalt. Avem măsuri care încă acţionează până pe 30 iunie. Vom prezenta programul în această perioadă, dar aplicabilitatea o să fie după ce expiră aceste măsuri. În acelaşi timp trebuie să fim atenţi să vedem cum a reacţionat economia în această perioadă la aceste măsuri. Avem câteva indicii, dar totuşi ştiţi foarte bine că existe o perioadă de întârziere în economie de la momentul în care iei o măsură şi până îi vezi efectul în economie şi de aceea implementarea programului economic se va face luând în calcul şi aceste elemente. Trebuie să ştim dacă sunt foarte multe părţi în economie care au reacţionat pozitiv unele măsuri pot să continue”, a afirmat Florin Cîţu.

Ludovic Orban, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre relaxarea restricţiilor. Românii vor putea merge în vacanţă în Grecia şi Bulgaria

Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, a declarat la Realitatea Plus că cei din PSD sunt terorişti economici, pentru că induc panica în rândul populaţiei şi ameninţă constant cu moţiune de cenzură, în condiţiile în care, consideră Cîţu, un astfel de demers ar „arunca în aer” România.

Florin Cîţu atacă PSD: „O moţiune de cenzură în plină criză economică aruncă România în aer. Sunt terorişti economici”


loading...
Partenerii noștri