Matteo Politi, arestat pentru 30 de zile. Avalanşă de plângeri împotriva falsului medic italian

Publicat: Luni, 11 Februarie 2019 13:45 // Actualizat: Luni, 11 Februarie 2019 13:45 // Sursa: romaniatv.net

16 femei au depus plângere la Secţia 4 Poliţie din Capitală împotriva lui Matteo Politi, italianul care a operat ilegal în mai multe clinici private din România, anunţă România TV. În zilele următoare, alte paciente sunt aşteptate pentru a depune plângeri. 

Matteo Politi, italianul acuzat că a practicat medicina în România fără drept, a fost arestat pentru 30 de zile, în data de 7 februarie. Italianul le-a spus procurorilor că şi-a urmat destinul şi a pledat nevinovat. În plus, Matteo Politi a susţinut că a operat în Irak şi Afganistan. 

"Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un cetăţean italian pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă simplu, unei infracţiuni de înşelăciune în formă continuată şi a unei infracţiuni de exercitare fără drept a unei profesii sau acivităţi. În curprinsul ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale s-a reţinut că perioada iulie - decembrie 2018 cetăţeanul italian a exercitat activităţi specifice de medic plastician în cadrul a două policlinici din Municipiul Bucureşti fără a avea drept de practică pe teritoriul ţării şi fără a avea documente care să ateste specializarea sa. Totodată, în aceeaşi perioadă, cetăţeanul italian a indus în eroare mai multe persoane vătămate cu privire la calitatea sa de medic chirurg plastician, folosind un nume fals şi efectuând acte medicale asupra acestora, obţinând un folos matrimonial injust care a constat în contravaloarea achitată pentru actele medicale", a declarat procurorul Cătălin Radu Bogdan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Cererea procurorilor a fost acceptată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

Declaraţii halucinante făcute de Matteo Politi la audieri: "Am operat în Irak şi Afganistan". Ce le-a spus italianul procurorilor

Matteo Politi, italianul acuzat că a practicat medicina în mai multe clinici private din România cu acte false, a fost prins când încerca să fugă din țară, cu trenul, prin Vama Curtici.

8 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Matteo Politi Matteo Politi arestat matteo politi fals medic italian
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 feb 11:35
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Es ist metaphorisch----der Preis....es ist Humor...wir sprechen einfach.Wann etwas ist zu teuer wir haben einfach diese Redewendungen.
12 feb 11:32
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Au zis la tv ca am zis-das sieht aus teuer.---es ist ein Witz....sehen Sie nur gesundheit und arbeit und lassen sie die menschen in ruhe...mit grossen Buchstaben.
12 feb 10:48
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
RRR....das Bildung des Passiv is me ga einfach...me ga gesund.Era cu minorul in autobuz si-i zicea:''Schöne Grüße an deinen Elternen''adica nu-s de balamuc...si el i-a zis uitandu-se la ea:''ich mache''...adica de fapt ea face....si vrea sa se salveze maritandu-se cu minorul.
12 feb 09:31
Răspunde | Votează email 0 email
ANONIM
In loc sa le faca ii pune sa inghita substantele alea otravitoare,periculoase si nu mai pot avea scaun decat cu laxative,normal.Ieri am trimis 3 SMS-uri de 10 centi si am deschis datele mobile doua minute sa vad o harta pe Google Maps.Nu mi s-a deschis nicio harta,se uita pe langa mine ca se deschisese pe telefonul lui si de la 8,42 sau 8.80 mai am 6,77 Euro.Mi-i ia. Fac panarama elevii ca fac nu stiu ce iar ei grohaie ca din cauza mea,ca vad numai probleme. Cuvintele le folosesc psihopatologic diesmal -in acest cuvant vede moarte sau crima ,die Mädchen...in articolul die vede moarte sau crima,in orice.....din 5 in 5 minute...cuvintele,totul..sunt interpretate psihopatologic....daca intrebi ai timp de cursuri de dans ...intelege ca e amenintat cu moartea si vrei sa-l abuzezi.
11 feb 23:28
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
A zis ca programul e pentru cei cu ajutor pentru saraci si ca vrea sa-mi ia si asta,vrea sa-mi ia tot ,intentionat.
11 feb 19:56
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Isi incheie conversatiile cu formularea:''Tschau kakao''.
11 feb 18:44
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Osenii din Certeze ,din Muntii Balcani sunt milionari ca merg sa lucreze in strainatate si au si succes ca sunt lasati c,cu marinimie si afectiune.
11 feb 17:59
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Un om de afaceri si-a uitat capul intr-un FEN si uita sa plateasca mereu marfurile cand merge la cumparaturi.Isi aduce aminte cand ajunge acasa,dupa 3 zile.
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H