Maurice Munteanu dă de pământ cu modelele plus size: „Obezitatea ucide prematur. Nu e nimic de iubit acolo”

Maurice Munteanu dă de pământ cu modelele plus size, despre care spune că au ajuns să fie promovate în toate prezentările de modă, deși promovează un stil de viață nesănătos.

23 ian. 2023, 23:25
Maurice Munteanu dă de pământ cu modelele plus size: „Obezitatea ucide prematur. Nu e nimic de iubit acolo”

Maurice Munteanu dă de pământ cu modelele plus size. Criticul de modă a devenit cunoscut prin intermediul emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D, acolo unde el ocupă scaunul de jurat al emisiunii și comentează ținutele vedetelor.

Citește și: Maurice Munteanu, transformare uluitoare. La ce aliment a renunţat după ce a slăbit 23 de kilograme

Maurice Munteanu dă de pământ cu modelele plus size

Mai nou, în majoritatea prezentărilor de modă, pe lângă aceleași trupuri ce par purtate de vânt de te întrebi dacă chiar există cu adevărat, apare și câte o cetățeană obeză, pe care aproape pocnește câte o rochiță ce se chinuie să existe.

Deci după ce zeci de ani s-a promovat anorexia și industria a distrus generații de tinere care se înfometau în lacrimi, acum promovăm obezitatea, sub umbrela unor teorii mizerabile în care nu crede nimeni, de tipul „iubește-te așa cum ești!”.

Greșit. Obezitatea ucide prematur. Punct. Nu e nimic de iubit acolo. E o boală și trebuie tratată, nu înghesuită în rochițe de latex„, a declarat Maurice Munteanu, pe pagina sa de Facebook.

Legătura neştiută dintre Adriana Iliescu şi Maurice Munteanu

Fashion editorul a dezvăluit că Adriana Iliescu i-a fost profesoară de română. Pasiunea pentru literatură i-a fost insuflată de fostul cadru didactic, care l-a făcut pe Maurice Munteanu să iubească această materie. Maurice Munteanu a fost cucerit de profesoara lui de limba română care preda în acel moment la Liceul Grigore Moisil. „Era un dascăl senzațional care te făcea să te îndrăgostești de materia sa‘, a spus el pentru Kanal D.