Medic descoperit mort în cabinet. A fost găsit de asistentă în zorii zilei

Medicul toxicolog Eugen Buceațchi avea 40 de ani şi lucra la Spitalul Clinic „Sfânta Treime” din Chișinău. A fost găsit în cabinetul său de asistenta medicală, la ieşirea din tura de noapte, scrie jurnal.md.

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 12:52
Medic descoperit mort în cabinet. A fost găsit de asistentă în zorii zilei

Potrivit șefului secției de toxicologie, Adrian Pâslaru, colegul său a fost găsit de asistentă pe scaun, lângă chiuvetă.

I-ar fi fost rău și s-ar fi dus să vomite. Și în timpul acesta a făcut infarct masiv sau trombembolie masivă a arterei pulmonare. Nu a avut probleme sau să se plângă sau să aibă maladii cronice. De covid nu poate fi vorba. Zilnic măsurăm temperatura la fiecare care vin la serviciu”, a declarat dr. Adrian Pâslaru pentru sursa citată.

Citeşte şi Igor Dodon îl apără pe premierul Republicii Moldova care a atacat România: „Este denigrată Republica Moldova şi instituţiile sale”

Doctorul Eugen Buceațchi era căsătorit și avea trei copii.

Potrivit poliției, care a fost alertă la ora 6.00 dimineața, medicul lucrase în tura de noapte. Trupul neînsufleţit a fost dus la Medicină Legală pentru efectuarea expertizelor și stabilirea cauzei decesului. În acest caz, autorităţile au demarat o anchetă.