Medic din Italia, lovit cu pumnii şi picioarele de un român nemulţumit de tratamentul primit

Un medic din Bologna, Italia, a fost bătut de un român în vârstă de 40 de ani. Bărbatul a fost nemulţumit de tratamentul care i-a fost administrat şi l-a luat la bătaie pe doctor, chiar în incinta spitalului. Pentru a evita astfel de cazuri, medicii solicită instalarea de camere de supraveghere  în toate zonele spitalului.

13 iul. 2020, 15:35
Medic din Italia, lovit cu pumnii şi picioarele de un român nemulţumit de tratamentul primit

Românul în vârstă de 40 de ani a ajuns la spital cu mai multe contuzii. Medicul i-a dat două anagezice şi l-a trimis acasă, considerând că nu se impune internarea sa.

Conform nurse24.it, românul s-a întors la spital după câteva orei,  acuzând dureri de stomac. L-a căutat pe medicul care l-a tratat prima oară, iar când l-a găsit l-a lovit de mai multe ori cu pumnii și cu picioarele. Paznicul spitalului l-a imobilizat pe român până când a venit poliţia. 

În urma loviturilor primite, medicul în vârstă de 57 de ani are nevoie de 21 de zile de îngrijiri medicale pentru recuperare. Asupra românului s-a descoperit un cuțit de bucătărie.

Cazul a produs multă nemulțumire în rândul cadrelor medicale care au acuzat că „oamenii mai întâi ne fac eroi, pentru că avem grijă de ei, iar apoi ne atacă mișelește”. Medicii de la spitalul din Bologna au cerut instalarea de camere de supraveghere în toate zonele neacoperite din spital, pentru a se reduce la maxim numărul atacurilor. Acestea ar urma să fie instalate din banii primiții ca donații pe perioada pandemiei de coronavirus.

Citeşte şi Fotbalist român, bătut de colegii de echipă din cauză că are coronavirus. Drama fostului internaţional de tineret