Medicii au rămas ÎNMĂRMURIŢI. Un copil de 5 ani, ÎNCUIAT ÎN DEBARA şi hrănit doar cu pâine şi apă de tatăl său

Cazul unui băieţel de cinci ani abuzat de tatăl său şi de mama vitregă i-a şocat pe medicii de la spitalul din Houston. Micuţul Jordan Bleimeyer a ajuns la medic când cântărea doar 13 kilograme - în condiţiile în care un copil de vârsta lui ar trebui să aibă 17-20 de kilograme - şi într-o stare deplorabilă.

RomaniaTV.net
09 apr. 2014, 12:14

Micuţul Jordan a fost abuzat vreme de doi ani de tatăl său şi de mama vitregă, care l-au ţinut încuiat într-o debara, hrănindu-l doar cu o bucată de pâine şi o cană de apă pe zi.

Băieţelul avea spatele plin de răni şi prin piele i se vedeau toate oasele, ceea ce i-a impresionat peste măsură pe medici, care au transformat lupta pentru a-l pune pe picioare într-una de ordin personal.

Acum, Jordan a luat puţin în greutate şi starea sa se îmbunătăţeşte treptat. Mai mult, starea sa de spirit este ceva mai bună, mai ales că a primit din partea a zeci de binevoitori hăinuţe, jucării de pluş, cărţi şi alte obiecte care fac fericit orice copil.

Fratele vitreg al lui Jordan, Bradley, în vârstă de 16 ani, le-a povestit poliţiştilor că micuţul era încuiat într-o debara, unde avea doar o saltea mizerabilă pe care să-şi întindă oasele. Mai mult, el purta un scutec murdar, care nu-i fusese schimbat de zile bune, iar când l-au cântărit, reprezentanţii autorităţilor au fost de-a dreptul şocaţi să vadă că micuţul avea doar 13 kilograme.


Tatăl său şi mama vitregă au fost arestaţi, iar aceasta din urmă a fost eliberată pe cauţiune, ea afirmând că habar nu are de ce a ajuns Jordan într-o asemenea stare.

Acum, după aproape o săptămână de tratament, Jordan a luat deja un kilogram şi se simte mult mai bine. În plus, alături de el se află şi mama sa biologică, aceasta urmând să încerce să obţină custodia micuţului, mai ales după ce a aflat de la Jordan poveşti înspăimântătoare legate de tatăl său.