Medvedev, un nou avertisment pentru Ucraina: „Livrarea tuturor tipurilor de armament pentru forțele ruse va creşte semnificativ în acest an. Vor provoca ucrainenilor o înfrângere zdrobitoare”

Dmitri Medvedev, fostul președinte al Rusiei, spune că livrarea tuturor tipurilor de armament pentru forțele ruse va crește semnificativ anul acesta, lucru care îi va ajuta pe soldații ruși să provoace Ucrainei "o înfrângere zdrobitoare".
Alina Costache
02 feb. 2023, 22:57
Medvedev, un nou avertisment pentru Ucraina:

Dmitri Medvedev, fostul președinte al Rusiei, spune că livrarea tuturor tipurilor de armament pentru forțele ruse va crește semnificativ anul acesta, lucru care îi va ajuta pe soldații ruși să provoace Ucrainei „o înfrângere zdrobitoare”.

Medvedev, un nou avertisment pentru Ucraina: „Livrarea tuturor tipurilor de armament pentru forțele ruse va creşte semnificativ în acest an. Vor provoca ucrainenilor o înfrângere zdrobitoare”

„Forţele noastre armate primesc cu regularitate noi livrări de mai multe tipuri de rachete. Livrarea tuturor tipurilor de armament va creşte semnificativ în 2023”, a scris Dmitri Medvedev pe rețelele sociale.

Citește și Reacția nervoasă a lui Putin după ajutorul primit de Ucraina: „Este incredibil, dar tancuri germane Leopard, cu cruci pe ele, ne amenință din nou!”

Potrivit analiștilor militari din mai multe capitale occidentale, armata rusă s-ar confrunta cu o criză de muniții și alte materiale militare, după ce la începutul războiului împotriva Ucrainei a lansat milioane de obuze și mii de rachete. Totuși, oficialii ruși au dat asigurări că au în continuare destule resurse pentru continuarea războiului.

Dmitri Medvedev, aflat într-o vizită la o fabrică de armament, a spus că noile livrări vor permite Rusiei „să provoace o înfrângere zdrobitoare neonaziştilor ucraineni care au fost alimentaţi cu arme” de statele occidentale.

Citește și Scandal de corupție în Ucraina. Fost șef din Guvern, prins cu 1 milion de dolari ascuns la saltea. Percheziții de amploare

SUA trimite Ucrainei rachete cu rază de acțiune de până la 150 de kilometri

Anunțul venit de la Washintgon că trimite Ucrainei rachete cu rază mai lungă de acțiune a adus speranță oficialilor de la Kiev.

Oficiali americani au transmis că un nou pachet de ajutor militar pentru Kiev, în valoare de circa 2,2 miliarde de dolari, va fi anunţat săptămâna aceasta şi va include pentru prima dată bombe cu diametru mic lansate de la sol (Ground Launched Small Diameter Bombs – GLSDB). Acestea suntrachete cu aripi rabatabile care planează către ţinte aflate la o distanţă de până la 150 de kilometri şi pot fi lansate cu lansatoarele multiple de rachete primite deja de Ucraina de la aliaţii săi occidentali.

Ucraina a cerut Statelor în special rachete ATACMS lansate cu lansatoarele HIMARS şi care au o rază de acţiune de circa 300 de kilometri, care ar permite armatei ucrainene să lovească ţinte ruseşti de asemenea în Crimeea şi pe teritoriul Rusiei.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!