Mega Image, program special pentru persoanele in varsta si cele cu dizabilitati

Mega Image, deținut de grupul belgian Delhaize, lansează în România un nou program, în care persoanele în vârstă și cele cu dizabilități vor avea ore speciale pentru cumpături, în contextul pandemiei de coronavirus.

RomaniaTV.net
20 mart. 2020, 16:51
Mega Image, program special pentru persoanele in varsta si cele cu dizabilitati

Magazinele Mega Image și Shop&Go vor fi deschise special pentru persoanele în vârstă în intervalul orar 07.00 – 08.00. Mai exact, începând din data de 23 martie, în acest interval, va fi permis accesul în magazin doar persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani și cele cu dizabilități.

Citește și: Adrian Streinu Cercel: Primul vaccin pentru coronavirus va fi adus spre testare în România

Rețeaua Mega Image cuprinde în prezent peste 700 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Iași  și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. De asemenea, este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 706 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Iași  și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Anunţul făcut de Mega Image, după pandemia de coronavirus

Mega Image le transmite oamenilor, în contextul pandemieri de coronavirus, să nu aglomereze magazinele în această perioadă și să desemneze doar o persoană din familie care să facă cumpărăturile.

De asemenea, retailerul face apel către clienți să cumpere din fiecare produs doar cantitatea necesară familiei.

Mega Image mai spune că nu vinde en-gros, nici cantități nejustificat de mari și că orice dezechilibru afectează modul normal de funcționare și îi lasă pe alți clienți fără produse.