Meghan Markle are susţinerea familiei Biden pentru postul de preşedinte al SUA. „Ar fi un candidat excelent”

Meghan Markle, ducesa de Sussex, ar putea candida în viitor la alegerile prezidențiale din Statele Unite. Soţia Prinţului Harrry ar avea şanse în cursa pentru Casa Albă, după cum susţine sora preşedintelui american Joe Biden.

12 mai 2022, 22:54
Meghan Markle are susţinerea familiei Biden pentru postul de preşedinte al SUA. „Ar fi un candidat excelent”
foto: express.co.uk

Valerie Biden Owens, sora lui Joe biden, a invitat-o pe Meghan Markle să se înscrie în Partidul Democrat deoarece va fi un bun candidat pentru preşedinţia Statelor Unite. Mai mult, sora preşedintelui american a precizat că, din punctul ei de vedere, este esenţial să fie multe femei în politică.

Timp de 10 ani, familia Biden a avut o relaţia apropiată cu Prinţul Harry, iar Meghan Markle s-ar fi apropiat de oficiali democraţi de rang înalt, în speranţa că va putea începe o carieră în politica din Statele Unite, scrie Daily Mail.

Valerie Biden a declarat într-un interviu recent acordat programului de televiziune britanic Good Morning Britain că fosta actriță Meghan Markle ar putea candida în viitor la alegerile prezidențiale din Statele Unite. Potrivit presei americane, sora actualului președinte american Joe Biden este o figură cunoscută în peisajul politic american.

Asttfel, declarațiile sale ar sugera că posibilitatea ca soția prințului Harry să candideze pentru Partidul Democrat la alegerile prezidențiale din SUA din 2028 nu este deloc o glumă.

”Ar fi un candidat excelent”, a subliniat Valerie Biden.

Citeşte şi: Care era planul adevărat al lui Putin. Documente-bombă de război găsite în Ucraina

De când a părăsit Marea Britanie și s-a mutat împreună cu soțul ei în Statele Unite, Meghan Markle a fost foarte implicată în diverse campanii sociale, datorită cărora a creat legături cu personaje influente din politica americană, inclusiv cu familia Biden, Kamala Harris și fostul președinte Obama.

„Este minunat să avem femei în politică. Cu cât avem mai multe femei, cu atât mai bine va funcționa sistemul nostru democratic. Îi urăm bun venit să vină și să se alăture Partidului Democrat”, a declarat Valerie Biden.

În momentul în care a fost întrebată dacă Meghan Markle ar putea fi un candidat la alegerile prezidenţiale americane, sora lui Joe Biden a răspuns: „Da, poate. Bineînțeles că va fi”

Owens, care și-a lansat luna trecută cartea de memorii ‘Growing Up Biden: A Memoir’, a confirmat, de asemenea, că Biden va candida din nou la președinție în 2024, în timp ce a apărat gafele sale ca fiind „adevăruri”.

Citeşte şi: Adrian Chesnoiu, revoltat. Ministrul Agriculturii privește cu suspiciune angajamentele „Green Deal” asumate de Comisia Europeană: „Statele din vest își pun întrebări”