Meghan Markle, primul interviu după ce a părăsit oficial Familia Regală: „Trebuie să fim mai conştienţi” VIDEO

Meghan Markle a oferit primul interviu după ce a renunţat oficial la îndatoririle Casei Regale, vorbind despre documentarul "Elephants" produs de Disney, în care ea este protagonistă. 

RomaniaTV.net
21 apr. 2020, 06:59
Meghan Markle, primul interviu după ce a părăsit oficial Familia Regală: „Trebuie să fim mai conştienţi” VIDEO

Meghan Markle a vorbit despre noul documentar de la Disney, într-un interviu difuzat luni dimineaţă de Good Morning America. 

„Sper că atunci când oamenii vor vedea acest film își vor da seama cât de conectați suntem cu toții și, dacă am conştientiza, cred că ne-am ocupa de această planetă și de animale într-un mod diferit faţă de cum o facem acum”, a declarat Meghan Markle. 

„Când petreci timp conectându-te cu ei și cu celelalte animale sălbatice, înțelegi cu adevărat că trebuie să joci un rol în conservarea și siguranța lor. Aceste creaturi sunt atât de maiestuoase și, în același timp, sunt foarte de sensibile”, a mai precizat Meghan pe parcurul interviului. 

Documentarul a fost realizat în parteneriat cu Elephants Without Borders, un proiect de conservare cu care Meghan și prințul Harry au lucrat îndeaproape în trecut.

În 2017, în timpul călătoriei lor în Botswana, Meghan și Harry l-au asistat pe dr. Mike Chase, care lucrează la proiect, în eforturile sale de conservare. Meghan și Harry au împărtășit imagini din călătoria lor pe Instagram pentru a sărbători Ziua Mondială a Elefantilor din august, arătându-l pe Harry când se apropia de un elefant cu un guler de navigare.

Citeşte şi: Printul Harry, acuzaţii grave la adresa guvernului britanic: „Sperăm că prin acest videoclip ne-am făcut înţeleşi”

Meghan și Harry l-au adus pe lume pe fiul lor Archie în aprilie anul trecut, iar cei doi au precizat că fac tot ceea ce consideră că este cel mai bine pentru a-și proteja copilul. Acesta a fost şi motivul pentru care au luat decizia de a renunța la calitatea de membri al Casei regale a Marii Britanii. Amândoi au decis ca familia lor să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cuplul și fiul lor trăiesc acum în Los Angeles ca rezidenți privați.