Meghan Markle şi-a găsit job! Salariul ei este însă neaşteptat de mic

Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din îndatoririle regale. Următorul lor pas îl reprezintă independența financiară. Harry a primit multe oferte, niciuna pe termen lung, în vreme ce Meghan preferă un job stabil, chiar dacă e prost plătit.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 07:01
Meghan Markle şi-a găsit job! Salariul ei este însă neaşteptat de mic

Începutul lunii ianuarie a noului an a fost marcat de un anunț-surpriză venit din partea ducilor de Sussex. Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice. Informația a venit la finalul mai multor luni în care jurnaliștii britanici au tot scris despre o răcire a relațiilor dintre Harry, fratele său, William, și regina Elisabeta a doua.

Noua ipostază i-a adus lui Harry numai beneficii, primind o ofertă de muncă din partea Burger King. Compania îl vrea pe poziția de asistent de vânzări. Reprezentanța Burger King din Argentina a fost prima companie care a venit cu o ofertă de slujbă pentru Harry.

Ducesa în schimb va apărea într-un nou serial care va putea fi vizionat pe Netflix. Serialul tratează persoane care se află la a doua căsnicie. Este vorba despre zece cupluri ale căror nunți au fost un fiasco, ele urmând să aibă parte de un al doilea mariaj, exact după cum au visat.

Serialul se numește ”I do, redo’” (Spun da, din nou), iar Meghan va apărea în câteva episoade. Salariul pe care îl va încasa va fi de 580 de dolari. Chiar dacă suma este mică, actrița își dorește să își continue cariera, drept pentru care banii nu sunt atât de importanți.

Citeşte şi: Prinţul Harry şi Meghan Markle, o nouă decizie şocantă: Au lăsat fără joburi zeci de oameni!


loading...