Melania şi Donald Trump în ultima fotografie oficială de Crăciun în calitate de cuplu prezidenţial

Melania şi Donald Trump au realizat ultima fotografie oficială de Crăciun în calitate de cuplu prezidenţial. Fotografia a fost publicată pe Twitter chiar de Prima Doamnă a Americii şi a fost însoţită de urări de bine adresate poporului american.

19 dec. 2020, 19:06

Melania şi Donald Trump au apărut în ultima fotografie oficială de Crăciun. Dincolo de decorul specific sărbătorilor de iarnă, a atras atenţia ţinuta Primei Doamne. Dacă în anii precedenți, Melania obișnuia să aleagă rochii pentru portretul de sfârșit de an, de această dată ea a preferat un costum negru, format din sacou și pantaloni, la care a asortat o cămașă clasică albă.

Melania şi Donald Trump, ultima fotografie de Crăciun la Casa Albă

Atipică nu a fost doar ţinuta Melaniei, ci şi locul în care fotografia a fost realizată. Cuplul prezidențial nu s-a mai fotografiat în salonul împodobit cu brazi, aşa cum o făcea în anii trecuţi, ci pe unul dintre holurile Casei Albe, pe scări.

Citeste si Ultimul Crăciun la Casa Albă pentru familia Trump. Ce temă pentru decoraţiuni a ales Prima Doamnă, Melania

Crăciun fericit din partea președintelui Donald J. Trump și a Primei Doamne Melania Trump” , a scris ea, menționând, totodată, că fotografia a fost realizată pe 10 decembrie, în incinta Casei Albe, de către fotograful Andrea Hanks.