Meleşcanu îl laudă pe Ponta şi îl critică pe Iohannis

Invitat marți seară la un post de ştiri, fostul șef SIE și candidat la alegerile prezidențiale, Teodor Meleșcanu, a vorbit despre cei doi favoriți ai cursei pentru Cotroceni, Victor Ponta și Klaus Iohannis.

24 sept. 2014, 07:32
Meleşcanu îl laudă pe Ponta şi îl critică pe Iohannis

Despre Ponta, Meleșcanu a avut cuvinte de laudă, apreciind energia acestuia și modul în care comunică, afirmând totodată că parcursul său politic în doar zece ani este o adevărată performanță.

„Este o dovadă de performanță să faci un asemenea salt în 10 ani – președinte de partid, premier, candidat, primul în sondaje […] Este tânăr, este energic, iar față de premierul Boc, în materie de comunicare, se vede diferența”, a spus fostul șef al spionilor.

Meleşcanu: Declaraţiile preşedintelui privind ofiţerul acoperit sunt politice. Voia să cunoască candidaţii

Nu aceeași opinie a avut fostul șef al SIE și față de Klaus Iohannis, pe care practic l-a desființat.

„Problema mare este totuși lipsa totală de experiență și chiar de expertiză în materiile care țin de competențele președintelui. Primarul se ocupă de flori și de parcuri, președintele se ocupă de justiție, e o diferență foarte mare”, a declarat Meleșcanu la Realitatea TV.

„Pare o imagine care se plimbă dintr-un loc în altul, fără să aibă substanță în interior”, a mai declarat Meleșcanu despre Iohannis.