Meniu ca la nuntă la înmormântarea lui Emi Pian. Liderul Duduienilor, condus pe ultimul drum

Poliţiştii şi jandarmii organizează în detaliu înmormântarea interlopului Emi Pian. Fortele de ordine au fost la biserica unde va avea loc slujba de înmormântare pentru a pune la punct ultimele detalii. La funeralii sunt asteptate mii de persoane, iar mulţi dintre cei care vor fi prezenti sunt interlopi extrem de periculosi. Între timp, în curtea Duduienilor, grătarele sfârâie de patru zile, iar berbecii se învârt la protap. Pe mese au mai pus peşte, fructe de mare şi sampanii scumpe. Surse din familie spun că toate pregătirile pentru înmormântarea lui Emi Pian ajung la 5.000 euro pe zi, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
08 aug. 2020, 13:55
Meniu ca la nuntă la înmormântarea lui Emi Pian. Liderul Duduienilor, condus pe ultimul drum

Membrii clanului Duduianu se pregătesc să-şi îngroape liderul. Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a murit la începutul săptămânii după un conflict cu un membru al clanului Rinu la o partidă de barbut. 

Emi Pian va fi îngropat în Cimitirul „Tudor Vladimirescu” din Rahova, situat în apropierea casei în care acesta locuia. Casa a fost ridicată în urmă cu mai mulţi ani, la dorința tatălui lui Pian, chiar vizavi de Penitenciarul Rahova. Un loc de veci la acest cimitir este estimat undeva între 1.000 și 3.500 de euro, în funcție de poziționarea lui. 

Sicriul, dotat cu aer condiționat, a costat aproximativ 9.000 de euro.

Apoi, la priveghi şi la slujba de înmormântare vor lua parte atât rudele, cât și alte sute de persoane apropiate interlopului. S-a pregătit mese întinse cu mancare, ca la nuntă. 

Citeşte şi: Dezvăluiri-bombă făcute de tatăl suspectului de crimă în cazul lui Emi Pian. Liderul Duduienilor plecase de la barbut!

Răsturnare de situaţie în cazul interlopului Emi Pian! Înmormântarea ar putea fi amânată


Mesajul Jandarmeriei pentru înmormântarea lui Emi Pian

În zilele de 09 şi 10 august a.c., în Municipiul Bucureşti, sunt anunţate în spaţiul public mai multe evenimente la care există posibilitatea să participe un public numeros.

Jandarmii din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti vor fi prezenţi la toate aceste manifestaţii pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfăşurării acestor evenimente.

Conform prevederilor legale, Jandarmeria are obligaţia de a asigura măsurile de ordine publică cu ocazia manifestaţiilor la care participă public numeros, indiferent de natura acestora, pentru a asigura protecţia participanţilor şi a celorlalţi cetăţeni şi pentru a preveni şi combate fapte antisociale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică.

Totodată, reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, participarea persoanelor fizice la mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau la alte tipuri de întruniri, în spaţii deschise, ori la întruniri de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, în spaţii închise, sunt interzise pe timpul stării de alertă.

Pentru sănătatea lor şi a celor din jur, jandarmii bucureşteni recomandă cetăţenilor:
– să fie responsabili şi să nu se expună;
– să evite zonele aglomerate şi să păstreze distanţa fizică faţă de alte persoane;
– să poarte mască de protecţie în zonele aglomerate şi să respecte măsurile de igienă.

 

Filmul de groază al uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian

Richard Gheorghe Emanuel, un membru al clanului Rinu, ar fi avut o dispută verbală cu Emi Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent au început să facă și ei avere.

Citeşte şi: Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă. Petrecea alături de Florin Salam şi Costel Biju VIDEO

La un moment dat, Emi Pian ar fi decis să pună punct avalanșei de jigniri și s-a ridicat de la masă. Atunci a fost momentul când s-au luat la bătaie, iar Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior, scrie Gândul.ro.

Imediat ce a simțit înțepătura, Emi i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Polițiștii au găsit la fața locului mai multe cuțite și au adus la audieri în jur de 15 persoane, care participaseră la sesiunea de barbut și care fugiseră înainte ca anchetatorii să ajungă la fața locului, precizează aceeaşi sursă.