Menţine-ţi silueta mâncând gustos: Cinci preparate delicioase cu conţinut scăzut de grăsimi

Dacă vrei să te răsfeţi cu mâncăruri savuroase fără să te simţi vinovată şi fără să-ţi faci griji pentru kilogramele în plus, poţi alege o serie de preparate recomandate de becomegorgeous.com.

RomaniaTV.net
07 mai 2012, 15:04
Menţine-ţi silueta mâncând gustos: Cinci preparate delicioase cu conţinut scăzut de grăsimi

1. Burger de curcan

Dacă îţi plac burger-ii, optează pentru carne de curcan, care este bogată în proteine şi are un conţinut scăzut de grăsimi, la care adaugă legume proaspete. Înlocuind carnea roşie, vei avea un burger cu mult mai puţine calorii.

2. Budincă de afine

Afinele sunt cel mai bun aliat într-o cură de slăbire, întrucât ajută organismul să dizolve grăsimile deja depuse. În plus, aceste fructe furnizează organismului vitamine şi antioxidanţi. Budinca va fi făcută cu lapte degresat.

3. Iaurt cu scorţişoară

Foloseşte condimente, pentru o dietă mai eficientă. Poţi adăuga puţină scorţişoară în iaurt, aceasta având o putere extraordinară de ardere a grăsimilor. Este recomandat să consumi zilnic o linguriţă de scorţişoară, pentru o metabolizare mai rapidă.

4. Migdale

Acestea te vor ajuta să respecţi regimul pe care ţi l-ai impus, potolindu-ţi foamea. Un pumn de migdale îţi va furniza suficiente fibre, pentru a-ţi controla apetitul.

5. Musli cu fructe

Pentru un mic dejun săţios, care să nu-ţi pună în pericol dieta, se recomandă musli cu fructe, în combinaţie cu iaurt sau lapte degresat.

Alte ingrediente sănătoase la care mai poţi apela pentru a te sătura fără a lua în greutate sunt orezul, quinoa, lintea, porumbul şi meiul. Combină-le cu unt de migdale şi creme de legume pentru a prepara o gustare delicioasă.