MERCUR în BERBEC 2023, 19 martie – 3 aprilie. Atenţie la detalii, trei zodii au cumpene mari

Pe 19 martie 2023, Mercur intră în Berbec. Mercur va sprinta prin primul semn al zodiacului. Avem doar 16 zile de Mercur în Berbec!

19 mart. 2023, 12:14
MERCUR în BERBEC 2023, 19 martie – 3 aprilie. Atenţie la detalii, trei zodii au cumpene mari

MERCUR în BERBEC 2023, 19 martie – 3 aprilie. Vom avea un fundal astrologic foarte interesant în care, pe de o parte, ni se cere să ne confruntăm cu multe schimbări și, pe de altă parte, nu prea avem timp să le procesăm (Mercur călătorește foarte repede, toate planetele sunt directe) . În martie, nu există ghid sau busolă. Va trebui să mergem cu fluxul.

Ieșirea planetei comunicării și gândirii din sfiosul, confuzul și imaginativul Pești unde a stat din 10 martie încoace este o veste excelență, mai ales în contextul actualei situații planetare pe care o traversăm cu toții.

Nu e nimic rău cu Mercur în Pești, dar e confuz.
Mercur are o energie pragmatică și mentală, Peștii sunt cu capul în nori și în lumea lor. Combinația e provocatoare și am simțit pe pielea noastră : multe informații ce se bat cap în cap, multă gândire confuză.

Mercur în expansivul Berbec între 19 martie – 3 aprilie 2023 înseamnă că este timpul să rostim exact ce gândim pentru că Berbecul nu se încurcă de detalii, iar ritmul următoarelor săptămâni va fi alert la acest capitol!

Această energie dintre cei doi este despre deschiderea largă a liniilor de comunicare, având încredere de a vorbi orice cu oricine.
Un pericol al tranzitului este și să vorbim fără să gândim chiar fără să ne dăm seama că am ofensat pe cineva pentru că Mercur e rapid iar Berbecul agresiv. Din fericire însă, chiar și cu aceste atenționări, acest tranzit adduce sclipirea să briliantă de care avem nevoie pentru că ne face să avem pași următori, să ieșim din stagnarea mentală și din confuzia informațională în care baltim de ceva vreme.

Mercur este cea mai mică planetă din sistemul nostru solar dar și cea mai rapidă, având nevoie de doar 88 zile să orbiteze Soarele.
Însă pe cât de mică și rapidă este, pe atât e și incredibil de puternică. În mitologia română, Hermes, adică Mercur, este cel mai deștept zeu din Olimp. El era mesagerul permanent, translatorul și interpretul. Toți zeii depindeau de el pentru tot felul de informații.

În astrologie, Mercur reprezintă comunicarea de orice fel, tiparele noastre de gândire, rațiunea, adaptabilitatea, transportul pe distanțe scurte. Mercur e coodonatorul Gemenilor și Fecioarei.

Acest parteneriat dinamic dintre Mercur și Berbec semnalează o perioada în care cu toții simțim o mai mare nevoie să gândim și să vorbim NOU, DIFERIT și CURAJOS.
De ce ? Pentru că vrem ceva nou, ne-am săturat să tot rulăm aceleași veci gânduri și vorbe. Berbecul înseamnă prin excelență noul, obținut chiar impulsiv.

Nu ar trebui să ne mire dacă de acum comunicarea va deveni mult mai puternică și directă, pentru că Berbecul cel curajos este cunoscut pentru modul sau de exprimare pur, direct și plin de entuziasm.

Pentru că Mercur este planetă gândirii și Berbecul este zodia care FACE, cuvintele tind să iasă din gură în clipă în care sunt gândite. Este un timp în care ne vom exprimă pasiunile mult mai intens decât uzualul. Mercur în Berbec ne deschide spre concepte și perspective noi care nici nu ne treceau prin cap înainte.

Berbecul, primul semn din zodiac, este un adevărat lider ce se duce cu curaj acolo unde nu a mai fost nimeni înainte.
Această combinație cosmică este despre a împinge limitele și a trezi imaginația că să ne deschidem spre o nouă lume de posibilități.

Berbecul nu așteaptă pe nimeni, deci acum mintea ne va fi mai neliniștită și nerăbdătoare. Nu vom mai stă pe loc, nu vom mai reauzi în cap aceeași bandă, vom schimbă totul și vom merge înainte.

Mercur în Berbec este grozav și pentru că ne deschide liniile de comunicare și ne da încurajarea de a spune exact ce gândim și simțim.

Berbecul este semnul pentru EU, deci propria persoană trece pe primul loc.
Totuși, dorința de a spune brusc tot ce gândim pentru beneficiul personal poate fi o problema în situațiile unde e mai multă nevoie de cooperare, compromis și sensibilitate – caracteristici care nu prea sunt ale Berbecului.

Să avem încredere că vom trece peste situațiile delicate cu bine, să ne folosim de această energie pe care o avem o dată pe an, Mercur în Berbec aproape o luna, că să fim mai curajoși și inovatori, să primim valuri de inspirație cu care să gândim mă ușor soluții la probleme vechi ce rulează de prea mult timp în mințile noastre.

Momente de cumpănă la început de aprilie pentru două zodii. Conjucția dintre Lună și Marte îi va afecta puternic pe acești nativi
Prinde și tu această inspirație pentru ce ai de rezolvat!

Iată cum este influențată fiecare zodie de energia puternică a lui Mercur în Berbec 2023:

BERBEC – CREIERUL ÎȚi E ÎN FORMĂ BUNĂ
Mintea și creierul tău sunt în formă bună cu Mercur tranzitand zodia ta, deci nu îți pierde timpul cu jocuri de șah sau table. Da, Mercur îți ajută logică și memoria dar nu ai nevoie de asta pentru că tu ai oricum memorie bună, logică bună și abilități analitice de excepție. În schimb, folosește aceste calități întărite de Mercur că să scrii ceva deosebit, un articol, un eseu. Inventează un produs nou mai bun sau îmbunătățește-ți un stil de lucru. Trebuie să alegi și să decizi care sarcina este mai importantă pentru ține, apoi focuseaza-ți atenția, cu intensitate, pe această!

TAUR – GÂNDEȘTE PENTRU ȚINE!
Aceste 16 zile cu Mercur în Berbec îți sunt esențiale că să gândești pentru ține însuți. Ești un Taur curajos care nu concepe să fie jucăria nimănui, fie el șef, părinți, partener. Ești o zodie care știi să te iubești și să te cunoști prea bine, ai multe avantaje, deci dacă acționezi conform cu ce gândești tu îți va fi cel mai bine, nu conform așteptărilor altora. Așa vei avea o stare mai bună de împlinire și vei câștigă și respectul altora. Deci, acționează că un lup singuratic! Este cea mai bună opțiune pentru ține în acest tranzit.

Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023. Luna Nouă în Berbec, moment prielnic pentru noi începuturi. Adevărata personalitate va ieşi la lumină
GEMENI – IDEI NECONVENȚIONALE
Începând cu 19 martie 2023, Mercur este în Berbec iar pentru ține asta înseamnă că ideile îți devin mai neconvenționale dar nici că îți pasă prea mult despre ce gândesc alții. Cu adevărat, gânditul în afară zonei de previzibil și cunoscut poate fi cheia ta pentru succes. Tu ieși cu un rând în afară mulțimii, te evidențiezi și accepți că este inevitabil să mai faci și greșeli. Nu este o problema pentru ține și foarte bine. Greșelile nu te descurajează, știi că sunt inevitabile explorării vieții. Le iei că pe lecții de viață și viitoarele tale proiecte de succes vor veni mai ușor și cu multe lecții învățate. Că atare, tot înainte și creează-ți propriul drum!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.