Mesaj din PSD pentru Marcel Ciolacu pentru a-şi cere scuze de la Dragnea: Du-te urgent, cazi în genunchi şi cere-ţi iertare pentru tot!

Codrin Ştefănescu vine cu un mesaj controversat cu direcţie către Marcel Ciolacu. Acesta i-ar fi transmis liderului PSD să meargă să îngenuncheze în faţa lui Liviu Dragnea şi să îi ceară iertare.

24 aug. 2021, 16:31
Mesaj din PSD pentru Marcel Ciolacu pentru a-şi cere scuze de la Dragnea: Du-te urgent, cazi în genunchi şi cere-ţi iertare pentru tot!

Mesaj din PSD pentru Marcel Ciolacu pentru a-şi cere scuze de la Dragnea.  Într-o postare pe contul său de Facebook, Codrin Ștefănescu îl umilește pe Marcel Ciolacu, despre care spune că se bâlbâie și se fâstâcește la televizor. Potrivit spuselor sale, Marcel Ciolacu ar fi trădat PSD și ar fi devenit un „slujitor credincios al Cotroceniului”.

Mesaj din PSD pentru Marcel Ciolacu pentru a-şi cere scuze de la Dragnea: Du-te urgent, cazi în genunchi şi cere-ţi iertare pentru tot!

Mesaj pentru Marcel! Nu te mai duce la TV să debitezi toate prostiile! Pe care ți le dau sefii tăi din pădure să le citești!  Că se enervează toată suflarea omenească! Te bâlbâi, te fâstâcești ca o mironosiță și faci declarații infantile de care râd și proprii noștri membri de partid! Aia cu românii care vor ieși cu furcile în stradă, e de un penibil total!”, a scris pe Facebook, Codrin Ștefănescu.

În postarea sa, foarte acidă la adresa actualului lider al PSD, Codrin Ștefănescu îl compară pe Marcel Ciolacu cu un melc, „fricos până-n măduva oaselor”.

„Să presupunem prin absurd că totuși că vor ieși. Pe cine să urmeze, pe tine? Șeful opoziției, cu atitudine de melc, vizibil slujitor credincios al Cotroceniului și fricos până-n măduva oaselor?  Nu, Marcel, nu te vor urma!”, a mai scris Codrin Ștefănescu.

Potrivit spuselor acestuia, Marcel Ciolacu urmează să fie schimbat de la conducerea PSD, iar pentru aceasta se pregătește o dezvăluire care va „arunca în aer tot partidul”.

„Pentru că tu și mica gașcă de securici, care ați pus mâna pe partid întamplător, reprezentați tot ceea ce votanții PSD disprețuiesc mai mult. Prefăcătorie, lașitate și trădare! Îți scriu aceste rânduri și pentru că am auzit un zvon.

Cică șefii tăi, în fața cărora te umilești constant, s-au cam plictisit de prestația ta. Te vor înlocuit cu un apropiat amic, chiar mai nasol decât tine! Și-ți pregătesc ceva de-o să amuțești total. Ceva atât de rușinos, atât de urât, încât, prin tine, vor arunca în aer tot partidul! Îți dau un sfat: du-te urgent la Liviu, cazi în genunchi, cere-ți iertare pentru tot! Poate i se face iarăși milă si te salvează din nou”, a mai scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, nemilos cu Klaus Iohannis şi Florin Cîţu. „România nu are oameni de stat care să ia poziție atunci când țara lor este umilită la cel mai înalt nivel”


loading...
Partenerii noștri