Mesaj INCREDIBIL al lui Istvan Kovacs, pentru Raul Rusescu, după ce a fost MUTILAT de Mureşan

Arbitrul Istvan Kovacs, care nu l-a penalizat pe Gabriel Mureşan când jucătorul de la ASA Târgu Mureş l-a lovit cu cotul în figură pe stelistul Raul Rusescu, i-a transmis un mesaj neobişnuit fotbalistului mutilat, care acum este nevoit să stea în afara gazonului.

RomaniaTV.net
29 nov. 2014, 13:09

Istvan Kovacs a fost suspendat până în februarie 2015 de CCA după ce nu i-a acordat cartonaşul roşu lui Gabriel Mureşan după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Raul Rusescu şi că nu a luat decizia nici măcar după ce l-a văzut pe stelist plin de sânge. Acum, şeful arbitrilor din România, Kyros Vassaras, pare dispus să îl ierte pe Kovacs mai repede decât s-ar fi crezut, însă centralul a avut un răspuns neaşteptat. Vrea să revină în arbitraj când va putea reveni şi Rusescu pe teren.

„El nici măcar nu s-a mai pregătit, nu este apt fizic să revină, însă motivul principal este altul. Se pedepseşte singur! A decis să nu arbitreze înainte ca Raul Rusescu să revină, deşi este conştient că un cartonaş roşu nu schimba soarta atacantului stelist. Acesta a fost şi răspunsul trimis lui Vassaras, că refuză să revină pînă cînd Raul nu este în teren”, a dezvăluit o sursă apropiată lui Kyros Vassaras pentru Fanatik.ro.

Deocamdată, Raul Rusescu a revenit la antrenamente, după operaţia la care a fost supus pentru repararea fracturii de orbită pe care a suferit-o. La început, atacantul nu a fost recunoscut de colegii săi deoarece acesta purta o mască pe faţă şi avea capul acoperit cu un fes pentru a se proteja de frigul pătrunzător de la ora antrenamentului.