MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI. Cele mai frumoase urari de Craciun

MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI. Felicitarile de Craciun prezintă o modalitate rapidă pentru a le transmite tuturor cele mai frumoase mesaje cu ocazia sărbătorilor.

RomaniaTV.net
24 dec. 2017, 15:16
MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI. Cele mai frumoase urari de Craciun

MESAJE DE CRACIUN PENTRU PRIETENI. Fie ca aroma de brad, de portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun fericit!

MESAJE DE CRACIUN Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

MESAJE DE CRACIUN De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea… o să pierzi cu siguranţă. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!

MESAJE DE CRACIUN În pragul sărbătorilor de iarnă, să aveţi în casă bogăţie, bunăstare, pace în suflet şi sănătate. Crăciun fericit!

MESAJE DE CRACIUN Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.