MESAJE DE CRĂCIUN pentru ŞEFI, care s-ar putea să-ţi aducă o PRIMĂ

CRĂCIUN 2016. Te apuci să trimiţi mesaje de Crăciun? Nu uita de şefi! Chiar dacă te-au pus la muncă sau poate au mai strigat la tine, merită şi ei o urare! În plus, te pun pe lista de "copii buni" pentru anul viitor!

RomaniaTV.net
24 dec. 2016, 12:10
MESAJE DE CRĂCIUN pentru ŞEFI, care s-ar putea să-ţi aducă o PRIMĂ

MESAJE DE CRĂCIUN pentru ŞEFI. „Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, şi cu dragoste creştină să primiţi în dar lumina, zurgălăi de flori de gheaţă să vă bucure de viaţă, mult noroc s-aveţi în toate, La Mulţi Ani cu sănătate!”

„Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru ŞEFI. „Sfintele Sărbatori de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Mulţi Ani!”

„De Sfintele Sărbători îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi iţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii! La mulţi ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru ŞEFI. „La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / De-acum şi pe mai departe”.

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi. LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE!”