Sişu îl desfiinţează pe Nosfe. Dezvăluiri despre regretatul artist: „Avea haine de mii de euro pe el şi şapte lanţuri la gât”

Sişu îl desfiinţează pe Nosfe. Regretatul artist s-a stins din viaţă pe 16 octombrie, în incinta casei sale, la scurt timp după ce a susținut un concert. În vârstă de doar 37 de ani, rapperul ar fi suferit un infarct miocardic.

12 nov. 2022, 17:22
Sişu îl desfiinţează pe Nosfe. Dezvăluiri despre regretatul artist: „Avea haine de mii de euro pe el şi şapte lanţuri la gât”
Şisu îl desfiinţează pe Nosfe

Sişu îl desfiinţează pe Nosfe. După moartea rapperului, au existat discuţii privind situaţia financiară a acestuia, care nu ar fi fost una prea bună, aşa cum chiar artistul se plângea apropiaţilor.

Colegul său de breaslă nu crede că Nosfe ar fi avut probleme financiare, pentru că imaginea lui era mereu impecabilă, hainele pe care le purta erau numai de firme scumpe, iar bijuteriile, de asemenea, extrem de costisitoare.

Citeşte şi: Detalii șocante despre decesul lui Nosfe ies la iveală. Artistul și-a prezis moartea cu trei luni înainte să se întâmple

Şisu îl desfiinţează pe Nosfe

Am văzut că avea şapte lanţuri la gât, scuză-mă, haine de mii de euro pe el. Să mă ierte Dumnezeu, că omul e mort, dar ce probleme financiare să aibă? Avea şapte lanţuri la gât. Acum nu ştiu dacă erau din aur sau nu erau.

Avea haine scumpe mereu, în toate clipurile purta numai haine scumpe. Eu nu mă plâng că am probleme cu banii, nu am lanţuri la gât, un tricou simplu…„, a declarat Sişu, în podcastul lui Radu Ţibulcă.

@edybarbatu Rim Nosfe Sisu Podcast #sisu #puyasisisu #lafamilia #viral #pentrutine #foryouromania🇹🇩 #5pasidebine #fypシ゚viral #misiuneatiktok #nosfe #nosfeamurit #ripnosfe ♬ sunet original – Edy

Soţia lui Nosfe, primul interviu după decesul artistului

Mădălina Creţan a acordat primul interviu după moartea regretatului artist. Soția lui Nosfe a povestit cum contul ei de pe o rețea de socializare și a mai multor persoane din rândul apropiaților lor au fost dezactivate. Aceasta a dezvăluit că cei care au făcut acest lucru i-au acuzat că se folosesc de imaginea lui Nosfe.

Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.

Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg.”, a declarat Madalina, soția regretatului artist Nosfe, pentru Antena Stars.