Soţia lui Nosfe refuză să îşi facă viaţa alături de alt bărbat. Îi jură iubire veşnică regretatului artist: „Nici 1000 de bărbaţi nu mă vor face să îi iubesc”

Soţia lui Nosfe refuză să îşi facă viaţa alături de alt bărbat. Mădălina Creţan nu-şi revine după dispariţia regretatului artist şi îi jură iubire veşnică. Chiar dacă timpul trece, se pare că durerea ei este din ce în ce mai mare.

23 nov. 2022, 14:06
Soţia lui Nosfe refuză să îşi facă viaţa alături de alt bărbat. Îi jură iubire veşnică regretatului artist: „Nici 1000 de bărbaţi nu mă vor face să îi iubesc”
Soţia lui Nosfe refuză să îşi facă viaţa alături de alt bărbat

Soţia lui Nosfe refuză să îşi facă viaţa alături de alt bărbat. Rappperul a fost unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului şi trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălina Creţan, cu care are și o fetiță.

Citeşte şi: Sişu îl desfiinţează pe Nosfe. Dezvăluiri despre regretatul artist: „Avea haine de mii de euro pe el şi şapte lanţuri la gât”

Soţia lui Nosfe refuză să îşi facă viaţa alături de alt bărbat

Mădălina urlă de durere, de dor, şi îi promite regretatului său soţ că nu va iubi niciun alt bărbat aşa cum l-a iubit şi îl iubeşte în continuare pe el. Dacă ar avea de ales între iubirea lor, de nouă ani, şi una nouă, care să dureze o viaţă întreagă, tot pe Nosfe l-ar alege.

Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice “îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani” am să aleg la nesfârșit viața asta, pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!„, este mesajul Mădălinei, scris pe pagina sa de Instagram.

Gestul sfâșietor făcut de Mădălina Crețan

Acum, la o lună de la tragedie, soția lui Nosfe încă ascultă neîncetat melodiile sale, se uită mereu la pozele făcute împreună, rememorează toate amintirile și zi de zi se minunează de comoara pe care i-a lăsat-o, adică fiica lor de șapte ani. Mădălina Crețan a redistribuit pe contul său de Facebook o piesă de-ale lui Nosfe, cu versuri care o motivează să meargă mai departe de dragul fetiței.

Știu că e greu și că doare, mai ai puțină răbdare / Puterea e-n mine, e tare, ca cerul albastru și raza de soare / Dar știu c-o să treacă, promit, la momentul potrivit / O să vezi că nu te mint, nu te-aș minți că știu, mă simți”, sunt versurile din prima strofă a melodiei „O zi”, pe care cântărețul o lansase în urmă cu aproximativ 11 luni.

Nu doar soția lui Nosfe simte puternic dispariția sufletului ei pereche, ci și colegii de trupă, care își exprimă regretul prin tot felul de gesturi. Recent, Lu-K Beats a ales să-și facă un tatuaj cu chipul regretatului artist și apoi l-a prezentat într-un clip video pe Tik Tok. „Dacă te inspir, ești omul meu. Am nevoie de tine mereu”, a spus el.