Mesajul emoţionant al Silviei, după ce a câştigat finala „Bravo, ai stil”

Silvia, poate cea mai controversată concurentă de la Bravo, ai stil, a câștigat premiul cel mare de 100.000 de lei și a impresionat publicul cu ținutele sale. Tânăra din Târgu Jiu i-a convins și pe jurați că merită să fie numită "cea mai stilată femeie din România".

18 dec. 2016, 08:55
Mesajul emoţionant al Silviei, după ce a câştigat finala „Bravo, ai stil”

 „Bravo, ai stil”. După 17 săptămâni de concurs, ultimele patru concurente s-au confruntat pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România” și pentru premiul de 100.000 de lei. Andreea, Cristina Mihaela, Larisa și Silvia au făcut tot posibilul să-i impresioneze pe jurați, dar și pe telespectatorii care au urmărit cu sufletul la gură finala „Bravo, ai stil”. Marea câștigătoare este Silvia Oana Popescu, cea care a demonstrat că este favorita publicului, dar și a juriului.

Citeşte şi CASTIGATOARE BRAVO AI STIL. Cine este marea câştigătoare din FINALA BRAVO AI STIL

Ea le-a transmis celor care au susținut-o un mesaj emoționant, prin intermediul rețelei de socializare Facebook: „Dragii mei, am învins! Sunt cea mai stilată și mai fericită femeie din România și asta datorită vouă! Am plecat împreună pe un drum care a durat câteva luni. Mi-ați fost scut, imbold, tonic, critic, povățuitor, dar mai întâi de toate mi-ați fost prieteni și îmi veți rămâne prieteni. Vă iubesc pentru că m-ați susținut. Vă iubesc pentru că m-ați ales pe mine! Vă iubesc pentru că sunteți minunați! Vă iubesc necondiționat!”.