Mesajul furibund al unui lider Hamas: „Israelul nu are loc pe acest pământ! Trebuie anihilat definitiv”

Unul dintre liderii Hamas, Ghazi Hamad, a declarat că atacul armat asupra Israelului din 7 octombrie era necesar, ba chiar se bucură de moartea a mii de civili, spunând că acesta este prețul asupririi Palestinei.

02 nov. 2023, 11:36
Mesajul furibund al unui lider Hamas: „Israelul nu are loc pe acest pământ! Trebuie anihilat definitiv”
Mesajul furibund al unui lider Hamas: „Israelul nu are loc pe acest pământ! Trebuie anihilat definitiv”

Un lider politic al Hamas, Ghazi Hamad, a lăudat atacul asupra Israelului din 7 octombrie și chiar s-a bucurat de moartea a mii de civili, dar a declarat și că este pregătit să atace Israelul în viitor până când țara va înceta să existe. Potrivit acestuia, Israelul nu are loc pe pământurile lor.

Citește și: O rachetă a căzut pe autostradă, în mijlocul maşinilor, în Israel VIDEO

Mesjaul plin de ură al unui lider Hamas

Într-un interviu pentru Memri Tv, Hamad a declarat că Israelul „nu are loc pe acest pământ”, relatează The Times of Israel. Potrivit acestuia, Israelul reprezintă un „pericol militar și politic” pentru toți arabii și musulmanii. Mai mult, liderul Hamas a subliniat că nu îi este rușine să spună astfel de cuvinte public.

Teroristul a spus că Israelul însuși este „o țară ilogică care trebuie distrusă”, iar dacă este nevoie de mai multe atacuri asupra Israelului, atunci ele vor exista până ce Israelul nu va mai fi. Atacul din 7 octombrie este doar începutul, a mai spus teroristul. În același timp, Hamas nu va ține cont de numărul teroriștilor morți, deoarece aceștia sunt considerați „martiri”. Militantul a justificat acțiunile teroriștilor de pe 7 octombrie, spunând că uciderea civililor a fost cauzată de „complicații pe teren”.

Pe internet au apărut deja mai multe videoclipuri cu teroriști care ucid civili în Israel pe autostrăzi și în case. Ca răspuns la toate aceste acuzații, teroriștii susțin că sunt o „victimă a ocupației”, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să fie blamați pentru ceea ce fac, ei doar apărându-și teritoriile de drept.

În Israel este a 27-a zi de război contra Hamas. Punctul de trecere a frontierei Rafah de la granița Fâșiei Gaza cu Egiptul a fost deschis joi, pentru a dua zi la rând pentru cetățenii străini și răniții în stare gravă, iar miercuri primii 400 de oameni, din care 76 de răniți, au reușit să iasă din Gaza după trei săptămâni. Niciun român nu s-a numărat până acum printre aceștia. Armata israeliană susține că în timpul operațiunilor de peste noapte din Gaza au fost uciși zeci de teroriști.

UNICEF ​​descrie drept „oribile și îngrozitoare” „scenele de carnagiu” din tabăra de refugiați Jabalia din Gaza, bombardată două zile la rând de către forțele israeliene, scrie The Guardian. Cele două atacuri au loc după mai bine de trei săptămâni de bombardamente care au ucis peste 3.500 de copii.

„Sunt peste 400 de copii uciși sau răniți zilnic, timp de 25 de zile consecutive. Aceasta nu poate deveni noua normalitate. Copiii au îndurat deja prea multe. Uciderea și captivitatea copiilor trebuie să înceteze. Copiii nu sunt o țintă”, a transmis instituția internațională.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri incendiare despre Al Treilea Război Mondial.”America și-a pierdut supremația globală. După Războiul din Orientul Mijlociu o să apară un alt focar”