Mesajul incredibil al soţiei lui Dragoş Săvulescu de pe o insulă din Italia: Noi suntem liberi, vă aşteptăm

Soția fostului acționar de la Dinamo, Dragoș Săvulescu, albaneza Angela Martini, a postat un clip video pe Instagram de pe terasa unei vile din Sardinia Villa Gold. Aceasta și-a invitat pritenii și i-a sfidat pe cei încă aflați în carantină. “Viața e amuzantă: era o vreme când noi eram închiși și alții erau liberi, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși”.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 08:37

Dragoș Săvulescu a fost condamnat în anul 2019 la cinci de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe Litoralul Mării Negre, însă acesta trăiește fără griji în Italia, departe de starea de alertă din România.

În vârstă de 45 de ani, fostul acționar de la Dinamo, dat în urmărire internațională, s-ar afla pe o insula Sardinia din Italia, alături de soția sa, Angela Martini, Miss Albania 2010.

Citește și: Dragoş Săvulescu, previziuni de coşmar: „Într-o lună, România va avea zeci de mii de cazuri de COVID-19. Vor fi momente înfricoşătoare”

Soția fostului acționar a postat, ieri, un videoclip de pe terasa unei vile închiriate din insula Sardinia. Imaginile sunt însoțite de un mesaj pentru cei aflați încă în țări închise din cauza COVID-19.

„Viața e amuzantă: era o vreme când noi eram închiși și alții erau liberi, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși”. Angela Martini își invită prietenii în Sardinia și le spune “vă așteptăm”, referindu-se la ea și la Dragoș Săvulescu. “Vă iubesc pe amândoi”, este un comentariu lăsat de un apropiat al celor doi.  În imaginile postate se observă un picior, cel mai probabil al lui Dragoș Săvulescu.

Citește și: Afaceristul Dragoş Săvulescu a fost arestat în Italia. El are de ispăşit în România o pedeapsă cu închisoarea

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, 45 de ani, fost acționar la Dinamo, cunoscut și pentru o relație din trecut cu modelul Mădălina Ghenea, a fost condamnat în 2019 la cini ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje de pe litoralul Mării Negre. Pedeapsa i-a fost acordată pentru complicitate la abuz în serviciu în formă continuată.

În luna ianuarie, Săvulescu s-a predat la o secție de poliție din Napoli, Italia. Însă, după doar o săptămână, acesta a fost eliberat din arest de italieni fără a plăti, se pare, vreo cauțiune și fără să fie extrădat în România.