Mesajul Laurei Cosoi la o săptămână de la moartea mamei sale: „Îmi este frică că nu am sa pot să-l mai rostesc vreodată”

Mesajul Laurei Cosoi la o săptămână de la moartea mamei sale. Actrița trece prin momente foarte grele după ce femeia care i-a dat viața a părăsit această lume. Ligia s-a luptat o bună perioadă cu cancerul, de care se vindecase la un moment dat, dar, din păcate, boala a recidivat.

28 dec. 2023, 21:04
Mesajul Laurei Cosoi la o săptămână de la moartea mamei sale: „Îmi este frică că nu am sa pot să-l mai rostesc vreodată”
Mesajul Laurei Cosoi la o săptămână de la moartea mamei sale

Mesajul Laurei Cosoi la o săptămână de la moartea mamei sale. Cele două au avut mereu o relație apropiată, iar mama ei a susținut-o întotdeauna pe blondină pentru a-și îndeplini toate visurile pe care le avea.

Citește și: Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley. Actriţa a dezvăluit totul

Mesajul Laurei Cosoi la o săptămână de la moartea mamei sale

Acum, la o săptămână de la trecerea în lumea celor drepți, pe rețelele sociale a fost postată o fotografie cu Ligia Cosoi. ”Dor mare @ligiacosoi”, este mesajul Laurei.

În urmă cu câteva zile, vedeta a publicat și un videoclip în care Ligia făcea ceea ce iubea mai mult, și anume dansul sportiv.  ”Repet cuvantul “mama” la nesfârșit…îmi este frică că nu am sa pot să-l mai rostesc vreodată. Ma-ma , ma-ma, ma-ma ma-ma ma-ma mea iubita…”, a scris Laura Cosoi pe Internet.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi nu a trecut peste decesul tatălui său

Marius Cosoi s-a stins din viața în urmă cu trei ani, după ce a fost infectat cu virusul Sars-Cov2. Actrița nu a trecut încă peste acest moment trist din viața ei, afirmând că îi duce dorul părintelui său. Aceasta a mai vorbit și despre mama sa, dar și despre impactul pe care relația cu părinții ei l-a avut asupra ei.

Laura a mărturisit că este foarte greu să știe că tatăl ei nu mai este printre noi și că această realitate a devenit chiar și mai dureroasă atunci când a privit lista de invitați de la botezul copilului ei, iar tatăl său nu se afla pe ea.

Întotdeauna spun că tata mi-a lăsat moștenire credința în Dumnezeu și obiceiul de a merge la biserică și ochii albaștri. Astea două elemente sunt cele pe care, se pare, le moștenesc de la el. Da, tatăl meu a fost un tată… Se spune că fetele își aleg modelul soțului după tatăl lor, dar la mine chiar s-a potrivit.

Eu mi-am ales un soț care se comportă cu copiii mei cum se comporta tatăl nostru cu mine și cu Alina. Mi se pare că tata a avut acest dar minunat și vocație de a fi părinte. A fost un părinte implicat, un om foarte bun și foarte bun în ceea ce ne privește, și aș putea spune nonconflictual.

Eram un om la locul lui așa, așezat, și avea câteva idei fixe, ca să spun așa, cumva că să știm să înotăm, să știm să mergem pe bicicletă, să avem la 18 ani carnetul, să facem facultatea. I se părea că trebuie să bifeze niște chestii, să știm limba germană, limba engleză… Fiind cadru didactic, probabil că așa funcționa el. Deci, cumva, îl regăsesc de multe ori pe Cosmin în ce face cu fetele în amintirile legate de tata, și poate că așa e și firesc să fie.

Da, îmi lipsește foarte mult, pentru că am avut o relație foarte frumoasă, și iată că a fost botezul și mi-a lipsit. Chiar mă uitam pe lista de invitați și am reluat lista de la Vera, de acum doi ani, iar tata nu era acolo, adică era și acum… E foarte greu, pentru că jumătate din tine, din copilul din tine, nu mai e.

Dar o ai pe mama și te bucuri de ce ai… Întotdeauna găsesc cumva plinul paharului și, în situațiile astea, mă gândesc că a trăit frumos, a trăit cât a vrut Dumnezeu și a trăit așa cum i-a plăcut lui, fără restricții. Contează și asta, cred, calitatea vieții”, a povestit Laura Cosoi.