Mesajul lui Dan Capatos lăsat pe coroana lui Costin Mărculescu: „Respect”

Costin Mărculescu a fost înmormântat azi, 13 iunie, la Cimitirul Reînvierea, din Capitală. În jurul orei 12.00 și-a făcut apariția și Dan Capatos, cel care a dat pe post vestea tristă că a murit Costin Mărculescu.

RomaniaTV.net
13 iun. 2020, 17:01
Mesajul lui Dan Capatos lăsat pe coroana lui Costin Mărculescu: „Respect”

Dan Capatos a fost extrem de afectat, însă la fel era și în seara în care am urmărit, la emisiunea lui, filmul trist al morții lui Costin Mărculescu. De altfel, prezentatorul de la Antena 1 a recunoscut că regretatul actor, care a murit la doar 50 de ani, a fost invitat în emisiunea lui de 120 de ori, iar asta spune multe despre talentul lui Mărculescu de a fi entertainer și prieten cu camera de luat vederi.

Capatos a citit în direct și ultimul mesaj pe care l-a primit de la Costin Mărculescu. Acesta era tot cu gândul la lansarea cărții sale. „Eu voi trăi 588 de ani și m-am înscris în secta în care ai voie să bei doar vodcă și șampanie. Fac lansarea la Marshall, la Antonescu, facem un live de acolo, apoi petrecere. Că doar știi ce petreceri fac… ultimul lui mesaj către Capatos”.

Citeşte şi: Ultima dorinţă a lui Costin Mărculescu va fi îndeplinită de Mara Bănică! Ce i-a pregătit jurnalista de la Antena 1

Potrivit cancan.ro, prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show” a trimis o coroană funerară impresionantă, alcătuită din trandafiri roșii, pe care este inscripționat un mesaj scurt și profund: „Dan Capatos și echipa XNS: Respect”.

Anuțul decesului lui Costin Mărculescu a fost făcut în noaptea de 10 spre 11 iunie, în cadrul emisiunii «Xtra Night Show», prezentată de Dan Capatos, la Antena 1.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor (n.r. Viorica și Ioniță de la Clejani), iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii «Xtra Night Show», el fiind cel care a ajuns la fața locului și a anunțat autoritățile.

Citeşte şi: Reacţie surprinzătoare a mamei fiului lui Costin Mărculescu la aflarea veştii că actorul a murit

Echipa de descarcerare care a ajuns la locuința actorului a fost nevoită să spargă ușa pentru a reuși să intre. Potrivit informațiilor furnizate de Horațiu Tudor, cadavrul a fost găsit în baie, în cadă, iar rezultatele INML au indicat drept cauză a morții, infarctul miocardic.


loading...