Ultima dorinţă a lui Costin Mărculescu va fi îndeplinită de Mara Bănică! Ce i-a pregătit jurnalista de la Antena 1

Mara Bănică, una dintre cele mai bune prietene ale lui Costin Mărculescu, a decis să se ocupe de visul său și a dezvăluit totul despre acest subiect emoționant.

RomaniaTV.net
13 iun. 2020, 16:02
Ultima dorinţă a lui Costin Mărculescu va fi îndeplinită de Mara Bănică! Ce i-a pregătit jurnalista de la Antena 1

Înainte ca regretatul actor să fie îngropat, Mara Bănică a mărturisit că se va ocupa de tipărirea a 500 de exemplare din cartea scrisă de acesta. Costin Mărculescu plănuise să lanseze volumul „Bombă cu fitil aprins” pe 29 iunie. Prietena lui de-o viață i-a promis acum, după moartea sa, că îi va îndeplini visul când se vor face cele 40 de zile de la trecerea sufletului său în lumea de dincolo.

„La 40 de zile, am să tipăresc 500 de exemplare”, a declarat cu o voce stinsă jurnalista de la Antena 1.

Citeşte şi: Reacţie surprinzătoare a mamei fiului lui Costin Mărculescu la aflarea veştii că actorul a murit

Astăzi, Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum de apropiați, iar printre aceștia se numără foarte multe persoane publice. La biserica unde a fost programată ceremonia de înmormântare au fost prezenți: Mara Bănică, Dan Capatos, Simona Trașcă, Serghei Mizil, soțul Oanei Roman, Marius Elisei.

Conform raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut. Actorul a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur în noaptea de miercuri spre joi, respectiv, 10 spre 11 iunie. Prietenii lui au fost cei care au alertat autorităţile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

Citeşte şi: Costin Marculescu, condus pe ultimul drum. Actorul a fost înmormântat la cimitirul Reînvierea 

„Pur şi simplu apropriaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi, fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropriere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se ştie faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de cariera, ca să spun aşa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna ştia să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie, urma să publice o carte, «Bombă cu fitil aprins» şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru”, a declarat o prietenă de-ale lui Costin Mărculescu pentru Știrile Pro TV.