Reacţie surprinzătoare a mamei fiului lui Costin Mărculescu la aflarea veştii că actorul a murit

Vestea că actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă a ajuns şi la urechile fostei iubite a acestuia, Samira, femeia care are un copil cu actorul. 

RomaniaTV.net
13 iun. 2020, 10:57
Reacţie surprinzătoare a mamei fiului lui Costin Mărculescu la aflarea veştii că actorul a murit

Costin Mărculescu şi Samira s-au cunoscut în vremea în care Costin Mărculescu avea mare succes cu școala lui de fotomodele, prin 2003, potrivit impact.ro. A început o relaţie cu frumoasa brunetă la puțin timp după ce a cooptat-o în echipa sa. Relația lor nu a durat prea mult, iar după despărțire au întrerupt orice legătură. Totul până în 2008, atunci când tânăra a reapărut în anturajul lui Costin, iar între cei doi s-a înfiripat, imediat, o poveste de dragoste. Care, din păcate, nu a durat prea mult.

În 2015, Mărculescu făcea turul televiziunilor, mărturisind că este tatăl unui băiețel, pe atunci în vârstă de 5 ani, Biby, și că nu a știu niciodată de existența copilului, motiv pentru care a și făcut un test ADN. În realitate, însă, lucrurile nu ar fi fost deloc așa, spun sursele Impact.ro: „Samira i-a spus că e însărcinată, sigur că l-a anunțat. Era o copilă de 23 de ani, îi era frică să crească un copil singură, mai ales că nu avea niciun sprijin din partea familiei, care locuia peste hotare. Costin nu a vrut să își asume în acel moment paternitatea, a spus că el nu este pregătit să devină tată și i-a cerut tinerei să avorteze. Ea nu a vrut și a ales să țină copilul. A plecat în Australia, la mama sa, unde a și născut și și-a asumat rolul de mamă singură”.

Vineri dimineață, Samira a aflat de la prietenii din România faptul că Mărculescu s-a stins din viață, însă nu a părut foarte afectată de veste: „Îi pare rău, desigur, însă nu se poate spune că suferă foarte tare. Ea și-a refăcut viața, este fericită și liniștită. Nu i-a spus încă băiatului, însă, cel mai probabil, nici Bibi nu va suferi foarte mult pentru că de abia l-a cunoscut pe Costin. Nu a fost prezent în viața lui ca să existe o conexiune. Samira nu a trimis nici măcar o coroană de flori pentru că nu a considerat că este cazul”, au dezvăluit surse pentru impact.ro.