Mesajul lui Becali pentru Iulia Ionescu după ce a aflat că ELEVA a fugit la MĂNĂSTIRE

IULIA IONESCU A FOST GĂSITĂ. Gigi Becali a fost foarte impresionat de cazul Iuliei Ionescu, eleva care a dispărut din Bucureşti pentru a pleca la mănăstirile din Suceava şi a dorit să transmită un mesaj prin intermediul România TV.

16 feb. 2014, 11:45
Mesajul lui Becali pentru Iulia Ionescu după ce a aflat că ELEVA a fugit la MĂNĂSTIRE

„Fericiţi părinţii acelei fete şi fericită România că dă naştere încă la sfinţi. Ce este mai frumos pe lume decât să fii mireasa lui Hristos”, a declarat Gigi Becali, potrivit România TV, făcând referire la aplecarea Iuliei Ionescu spre viaţa monahală.

Iulia Ionescu, eleva olimpică care a dispărut din Bucureşti în cursul zilei de miercuri, a povestit de mai multe ori părinţilor săi, cât şi duhovnicului său, că îşi doreşte să se călugărească.

CONTROVERSE în cazul IULIEI IONESCU. Ce le-a spus eleva dispărută părinţilor şi ce spun anchetatorii

Duhovnicul Iuliei Ionescu, eleva Colegiului „Sf. Sava” din Capitală dispărută zilele trecute, a vorbit la slujba de duminică despre faptele fetei şi despre fuga ei.

PRIMA DECLARAŢIE A DUHOVNICULUI Iuliei Ionescu. Ce a spus preotul despre eleva dispărută

Potrivit România TV fata le-ar fi declarat anchetatorilor că a stat la o mănăstire din Suceava. Surse citate de Monitorul de Suceava susţin că Iulia Ionescu a stat la mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din satul Gheorghiţeni, comuna Dorna Arini.

Citeşte şi IULIA IONESCU A FOST GĂSITĂ. Ce le-a spus părinţilor la patru zile de la dispariţie