Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Gheorghe Dincă: ”Vreau să mă văd cu el faţă în faţă!”

Miercuri, 20 mai, Gheorghe Dincă a avut o cădere nervoasă, spunând printre lacrimi că nu le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. După aceste dezvăluiri, părinţii Luizei Melecu au luat o decizie.

RomaniaTV.net
25 mai 2020, 09:35
Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Gheorghe Dincă: ”Vreau să mă văd cu el faţă în faţă!”

Ei sunt hotărâți să aibă o discuție față în față cu „Monstrul din Caracal”. „Eu nu cred ca fata mea este moartă. Știu că probabil trece prin chinuri pe acolo pe unde e, dar știu că totul se va termina într-o bună zi. Dincă nici nu a fost lăsat să vorbească în sala de judecată, toți sunt mână în mână pentru a mușamaliza acest caz.

Vreau să vorbesc cu el separat, vreau să se uite în ochii ei de mama și să mi spună dacă mi-a omorât sau nu copilul. Și atunci am să știu adevărul, a declarat Monica Melencu pentru Playtech.ro.

Citeşte şi Gheorghe Dincă, adus la tribunalul Olt. Monstrul de la Caracal neagă toate acuzaţiile UPDATE

Alexandru Cumpănaşu a răbufnit: „Am avut dreptate, Dincă NU a omorât-o pe Alexandra”

Alexandru Cumpănaşu a răbufnit după declaraţiile făcute de Gheorghe Dincă la Tribunalul Olt. Acesta a negat faptele pentru care este acuzat. Dincă susține că fetele i-au fost luate din casă. Bărbatul cere ca anchetă să fie reluată, deoarece acesta susține că a fost păcălit de anchetatori.

AM AVUT DREPTATE‼️ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️ În sala de judecata DINCA a declarat: ‘Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat’, ‘Polițistul Ciobanu m-a amenințat’,  ‘Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei.

Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli’‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️ Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️„, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina de Facebook. 

Citește și: Decizie de ultimă oră în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest preventiv

Miercuri a avut loc primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă. Magistraţii Tribunalului Olt au stabilit ca deliberarea şi pronunţarea în cauza referitoare la dosarul ”Caracal”, având ca obiect măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară, să aibă loc pe 3 iunie.

Avocaţii familiilor Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu au solicitat retrimiterea dosarului la procurori spre completarea urmăririi penale, iar avocatul familiei Alexandrei Măceşanu a solicitat şi anularea actului constatator de deces al adolescentei.


loading...