Metoda „bărbătească” prin care femeile scapă de riduri

Potrivit cercetatorilor, se pare ca exista o noua metoda de a scapa de riduri prin barbierire, destinata femeilor. O astfel de descoperire incredibila este explicata pe selau de catre cercetatori care sustin ca stimularea faciala prin barbierire duce la disparitia ridurilor si previne imbatranirea tenului.

RomaniaTV.net
11 feb. 2015, 10:13
Metoda „bărbătească” prin care femeile scapă de riduri

Cercetatorii sustin ca de fiecare data cand un barbat se barbiereste nu face decat sa isi exfolieze fata in profunzime si sa intindapielea reducand astfel efectele riduriloe.

METODA DE A SCAPA DE RIDURI PRIN BARBIERIRE – CUM FUNCTIONEAZA
Dr Michael Prager de la Prager Beauty Clinic din Londra sustine ca barbieritul are efect de a reduce ridurile si de a preveni imbatranirea tenului si ca poate functiona foarte bine si pentru femei, asa cum functioneaza pentru barbati.

„Barbieritul incurajeaza productia de colagen, ceea ce reduce ridurile. Mereu cand pielea este oarecum abuzata colagenul este stimulat pentru a reinnoi celulele. Astfel se poate duce la disparitia ridurilor fine si la prevenirea imbatranirii pielii”, sustine medicul mai sus mentionat.

Continuarea pe Lyla.ro