Metoda distructivă, criticată de toți medicii, la care a apelat Mihai Trăistariu ca să slăbească 10 kilograme. „Mă simt un pic leșinat”

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, a surprins pe toată lumea, după ce a mărturisit că se înfometează pentru a slăbi. Cântărețul spune că a ales o metodă drastică pentru a scăpa de kilogramele în plus.

13 ian. 2023, 11:22
Metoda distructivă, criticată de toți medicii, la care a apelat Mihai Trăistariu ca să slăbească 10 kilograme. „Mă simt un pic leșinat”

Mihai Trăistariu a mărturisit la Antena Stars că își dorește să scape rapid de kilogramele în plus, motiv pentru care a decis să se înfometeze.

Artistul spune că a început dieta drastică și spune că își dorește să slăbească minimum 10 kilograme, însă nu are de gând să țină dieta la nesfârșit. Cântărețul spune că s-a îngrășat mult în ultima perioadă și încă din primele zile ale lunii ianuarie a decis să meargă la sală pentru a face mișcare.

Mihai Trăistariu a apelat la cea mai criticată metodă de slăbit: înfometarea

„Da, m-am trezit gras, eu care am fost toată viața o slăbătură și am tras toată viața de fiare, am fost la sală și am arătat perfect. Undeva în decembrie, m-am pus pe cântar și aveam 72 de kilograme și mi s-a părut foarte mult. Eu nu sunt înalt și se vede rău, aveam gușă, aveam burtă, aveam sâni și mi-am dat seama că pandemia asta m-a distrus. M-am enervat și am început să merg la sală de pe 3 ianuarie și merg 9 zile și am vrut să țin un fel de cură, dar mi-a fost frică atunci, beau apă și iar apă, numai apă”, a povestit Mihai Trăistariu, la Antena Stars, conform spynews.ro

Citiți și: Mihai Trăistariu, bântuit de trecut. Artistul a vorbit despre cel mai mare secret al său 

Artistul recunoaște că a avut probleme de sănătate și, de câteva zile, are dureri de burtă, însă a găsit un aliment care îl calmează rapid. Cu toate acestea, Mihai Trăistariu nu renunță la planul său strict, cu toate că nu este recomandat de medici.

„Când mă doare burta, mai iau niște iaurt, dar probabil am făcut gastrită deja. Stomacul roade în gol. Teama de a rămâne gras m-a făcut să mă înfometez. Dieta minune a lui Mihai Trăistariu este înfometarea. Nu sunt adeptul și chiar în trecut le judecam pe bulimicile astea, manechinele care erau uscate, pentru că se înfometau. Citeam că se înfometează că au murit, că au căzut pe stradă, dar nu au de gând să țin la nesfârșit dieta asta. Am și slăbit”, a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu spune că dieta sa minune a dat rezultate, deoarece într-o săptămână a reușit să slăbească patru kilograme.

„Într-o săptămână, am slăbit patru kilograme, pentru că, efectiv, mă usuc. Mă simt un pic leșinat. Recunosc că nu am vlagă, mai ales atunci când mă duc la sală, deoarece mă duc nemâncat. Eu țintesc spre 62 de kilograme, pentru că așa știu că arăt perfect întotdeauna și aș încerca un pic sub. Aș îndrăzni undeva pe la 58 de kilograme. Aș vrea să mă chinui toată luna ianuarie, aproape până cad din picioare de leșinat de foame” a adăugat Mihai Trăistariu.

Citiți și: Dieta radicală cu care Mihai Trăistariu a scăpat de kilogramele în plus. „Nu e sănătos, dar nu am altă variantă”