Mihaela Bilic: Băutura consumată de români zi de zi scade dramatic imunitatea. Este total contraindicată în pandemie

Imunitatea are grav de suferit dacă bem zilnic această băutură. Din acest motiv rezistența organismului la boli este foarte scăzută.

29 dec. 2021, 15:09
Mihaela Bilic: Băutura consumată de români zi de zi scade dramatic imunitatea. Este total contraindicată în pandemie

Imunitatea are grav de suferit dacă mâncăm în fiecare zi dulciuri sau bem sucuri bogate în zahăr rafinat, atrage atenția medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Potrivit specialistului, consumul a 100 de grame de zahăr, cât conține un litru de cola, duce la o scădere cu 97% a răspunsului imun.

Mihaela Bilic dezvăluie beneficiile nebănuite ale cărnii de porc. Substanța minune care ajută la regenerarea pielii: „Piftia este mai bună decât suplimentele din farmacie!”
Mai mult, zahărul îngrașă, îmbătrânește pielea, crește nivelul colesterolului din sânge și contribuie la apariția cariilor dentare.

„Un studiu făcut de experții de la Universitatea Loma Linda din California a arătat că o doză de băutură răcoritoare, ce conține 7 lingurițe de zahăr (30 de grame), declanșează după numai 5 minute o scădere cu 35% a capacității de fagocitoză a globulelor albe responsabile de apărarea imunitară, efect ce durează câteva ore. Consumul a 100 de grame zahăr, cât conține un litru de suc, duce la o scădere dramatică de 97% a răspunsului imun, spune dr. Bilic.

Alimentul preparat de Revelion care face minuni pentru organism. Rezolvă problemele articulare și e extrem de dietetic. Secretul dezvăluit de Mihaela Bilic!

Nu era destul că zahărul îngrașă, îmbătrânește, face carii dentare și crește colesterolul în sânge. Acum aflăm că afectează grav rezistența organismului la boli. Zahărul scade imunitatea, atenționează dr. Mihaela Bilic.

În concluzie, zahărul rafinat nu conține nici nutrienți, nici oligoelemente, ci doar calorii goale. El favorizează procesele oxidative și inflamatorii, crește nivelul de aciditate din organism, fragilizează țesuturile și sistemul imunitar.
Deci zahărul nu ne face viața mai dulce, ci doar ne „ruginește” mai repede, conchide medicul.