Mihaela Bilic, despre intervențiile estetice făcute până la 53 de ani. Celebra nutriționistă recunoaște că apelează la medicul estetician ori de câte ori e nevoie

Mihaela Bilic a împlinit recent 53 de ani și se declară mai fericită ca niciodată. Nutriționista a vorbit și despre intervențiile estetice la care apelează periodic.

02 iun. 2023, 20:25
Mihaela Bilic, despre intervențiile estetice făcute până la 53 de ani. Celebra nutriționistă recunoaște că apelează la medicul estetician ori de câte ori e nevoie
La ce intervenții estetice apelează nutriționista Mihaela Bilic

Nutriționista Mihaela Bilic, fosta soție a medicului estetician Constantin Stan, spune că moștenirea genetică este cea care o ajută să se mențină în formă la vârsta de 53 de ani, dar, recunoaște ea, apelează la câteva proceduri estetice pentru a avea un ten perfect.

Aceasta e de părere că starea interioară influențează frumusețea exterioară, iar ea trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Nutriționista apelează la medicul estetician pentru a ține ridurile departe.

„Niciodată nu m-am simțit mai bine în pielea mea și nu am fost mai împlinită și mai mulțumită de viața mea. Trăiesc așa cum simt și fac doar ce-mi place…ăsta poate că este secretul tinereții. De multe ori spun că am ajuns să copilăresc după 50 de ani, așa cum n-am făcut-o la 20 de ani.

Trebuie să ne umple viața cu ingrediente care ne aduc entuziasm, plăcere și bucurie, este cea mai bună metodă anti-aging!”, a dezvăluit Mihaela Bilic, pentru ciao.ro.

Citește și: Ce ascunde, de fapt, mâncatul emoţional. Mihaela Bilic: „Este dovada că suntem nefericiți, singuri și triști”

Nutriționista a dezvăluit și care sunt terapiile la care apelează pentru a avea un ten fără riduri.

„Nu este meritul meu, probabil e moștenirea genetică combinată cu tratament de substituție hormonală. Cred cu tărie că după 50 de ani nu putem menține pielea frumoasă și corpul în formă doar cu voință și efort personal, trebuie și un pic de estrogen.

Și da, era să uit: toxină botulinică de două ori pe an, ca să scap de încruntare și să am o expresie senină și radioasă”, a adăugat aceasta.

Citește și: Mihaela Bilic ține o dietă minune. Parizerul și merdenelele fac parte din regimul ei alimentar

Atunci când vine vorba de ziua ei de naștere, Mihaela Bilic recunoaște că cel mai mult îi lipsește tortul pe care i-l făcea mama ei, în copilărie.

„Încă din copilărie, de ziua mea, mama făcea tort cu spumă de căpșuni. Am păstrat acest obicei cu sfințenie, îmi aduce aminte de vremuri în care știam să ne bucurăm mai mult, cu toate că aveam mai puțin.

Nici măcar nu are o rețetă precisă. Prin anii `80 mama a văzut o poză într-o revistă în limba germană și și-a imaginat cum ar trebui făcut: un pandișpan pufos și însiropat, cu multe căpșuni la mijloc și acoperit cu spumă din belșug”, a spus ea.