Mihaela Bilic dezvăluie „Dieta Săracului”. Cum să slăbeşti 30 de kilograme în şase luni

Mihaela Bilic a dezvăluit cum poţi să slăbeşti 30 de kilograme în doar şase luni. Această cură de slăbire este denumită "dieta săracului". Merită încercată, mai ales că primele rezultate se văd imediat.

20 mai 2022, 19:50
Mihaela Bilic dezvăluie „Dieta Săracului”. Cum să slăbeşti 30 de kilograme în şase luni
Mihaela Bilic dezvăluie cum să slăbeşti 30 de kilograme în şase luni

Mihaela Bilic vine cu sfaturi importante pentru cei care vor să slăbească. Nutriţionistul recomandă ca din meniul zilnic să nu lipseasă niciodată ciorba. Nu te-ai fi gândit niciodată că banalul fel de mâncare te poate ajuta să slăbeşti 30 de kilograme în doar şase luni.

Mihaela Bilic dezvăluie cum să slăbeşti 30 de kilograme în şase luni

Citeşte şi Dieta de primăvară recomandată de Mihaela Bilic. Nutriţionistul recomandă alimentele care accelerează metabolismul

Nutriţionistul a dezvăluit că ciorba mâncată de două ori pe zi, timp de şase luni, ajută la pierderea în greutate. Bilic spune că se poate slăbi cu această dietă, denumită şi dieta săracului, până la 30 de kilograme.

Pe lângă ciorbă, la micul dejun puteţi consuma doar o cafea neîndulcită cu lapte.

„Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme. Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine ”, a dezvăluit celebrul medic nutriţionist în emisiunea ” Marius Tucă Show”.

Citeşte şi Slăbeşte cu micul dejun: Alimentele care scad apetitul pentru restul zilei: Ce recomandă Mihaela Bilic