Mihaela Rădulescu, dezvăluiri fără perdea despre cum a fost prima noapte de dragoste din viața ei

Mihaela Rădulescu a povestit cum a fost prima noapte de dragoste din viața ei, care a avut loc pe vremea când avea aproape 17 ani.

02 dec. 2022, 22:54
Mihaela Rădulescu, dezvăluiri fără perdea despre cum a fost prima noapte de dragoste din viața ei

Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima sa experiență sexuală. Prima noapte de dragoste din viața ei nu a fost deloc una plăcută și a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

Dezamăgită că partida de amor nu a fost așa cum a visat, fosta prezentatoare TV i-a transmis un mesaj fostului ei partener, care era mult prea timid pentru planurile pe care le avea cu el la acea vreme.

Citiți și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum arată viața lor după nouă ani: ”Avem o relație perfectă”

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării. Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango, potrivit wowbiz.ro

În prezent, Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de nouă ani Felix Baumgartner și este mai îndrăgostită ca oricând.

Deși nu sunt căsătoriți, cei doi au o relație superbă și se înțeleg mai bine ca oricând.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare”, a spus Mihaela Rădulescu.

În luna septembrie, Mihaela Rădulescu a decis să se retragă din viaţa publică și le-a transmis fanilor săi un mesaj.

‘‘A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul , mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

 

Citiți și: Momente de cumpănă pentru Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner: ”În 9 ani de când îl stiu pe Felix a fost prima dată când i-am văzut lacrimile”