Mihai Albu, măsuri extreme pentru a-şi vedea fetiţa: „Dacă nu mă lasă să o văd, voi chema poliţia”

Iulia și Mihai Albu nu par să cadă la pace sub nicio formă, iar, din diverse motive, ajung din nou la ceartă. Coronavirusul i-a distanțat de tot pe cei doi foşti soți și în această ecuație a intrat implicit și fiica lor, Mikaela, care nu-și mai văzuse tatăl de două luni.

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 04:53
Mihai Albu, măsuri extreme pentru a-şi vedea fetiţa: „Dacă nu mă lasă să o văd, voi chema poliţia”

În timp ce Iulia Albu a susținut că fostul soț nu vrea să își vadă fiica, Mihai Albu este de părere că vedeta TV i-a spus micuței că el este infectat cu noul virus și că n-ar fi indicat să-l vadă până în august. Designerul spune că este decis să intervină cu forțele de ordine, dacă se mai lovește de situația trăită în ultima perioadă.

Citește și: Scandal între Iulia şi Mihai Albu. Se atacă reciproc: „Nu-mi dă fetiţa că aş putea-o infecta cu virusul Covid-19”

„Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maica-sa, de la ce aude în casă. E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekend-uri cu mine, toate au fost sărite.

I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu niciun angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri. Nu era nimeni acolo.

Nu mi-aș expune nici mama de 92 de ani care locuiește cu mine. Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat. Vorbesc foarte greu cu fata pentru că are numărul meu restricționat. Trebuie să o sun pe Iulia și apoi pot să vorbesc cu ea, mă sună fata la o zi distanță. Practic, revine copilul după o zi.

Eu am weekend-urile 1 și 3 pe lună. Lasă-mă să îmi văd copilul, dar nu așa. Nu am zis o clipă că nu este o mamă bună, că este o mamă rea, departe de mine acest gând. Eu nu cer mila nimănui, nu ceream mila oamenilor ca să îmi văd copilul. Mi-am văzut copilul în fața blocului o oră și jumătate. Încearcă să mă discrediteze pe mine, însă oamenii i-au atras atenția„, a declarat Mihai Albu, pentru CANCAN.RO.

Mihai Albu își îngrijește mama de 92 de ani

Designerul are două mari responsabilități: pe Mikaela, fiica din mariajul cu Iulia Albu, și pe mama sa, care are 92 de ani.

 Citeşte şi: Iulia Albu, primele declaraţii despre IUBIT. Cine este bărbatul misterios din viaţa ei

” Mama este bolnavă, viața ei atârnă de un fir de ață. Are 92 de ani, anul trecut a căzut în casa și și-a rupt colul femural, a suferit trei intervenții chirurgicale, trebuia să-i dea cineva să mănânce și să o îngrijească cu absolut totul. Eu am grijă exclusiv de mama și mereu am avut.

Mama stă cu mine în casă. Și ea a avut grijă de mine o viață întreagă. Acum merge cu cadrul, acum poate să mănânce singură, îi pregătesc micul dejun și prânzul, apoi ea poate să și le încălzească, îi las porții precise, să nu ridice oale grele. Plus medicația. Când vine Mika la mine, am grijă de amândouă. Când vine fetița la mine stau 24 din 24 cu fetița, nu stă pe tabletă”, a conchis Mihai Albu.