Mihai Bendeac a ajuns la CUŢITE cu Andrei Gheorghe din cauza lui Gabriel Cotabiţă

Un nou scandal de proporţii a izbucnit recent în showbiz-ul românesc. Mai exact, după ce Andrei Gheorghe a fost invit în emisiunea lui Cătălin Măruţă pentru a vorbi despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă, Mihai Bendeac a dorit să îi ofere o replică dură celebrului prezentator, şi asta pentru că nu i s-a părut corect modul în care se vorbise despre un cunoscut om aflat pe patul de spital.

RomaniaTV.net
12 mai 2015, 10:10
Mihai Bendeac a ajuns la CUŢITE cu Andrei Gheorghe din cauza lui Gabriel Cotabiţă

Andrei Gheorghe nu a ezitat să vorbească fără pic de reţinere despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă, ba chiar să îl şi critice pentru faptul că a încercat să aibă un nou stil de viaţă.

Apariţie surpriză la DNA. Andrei Gheorghe a adus PIZZA pentru procurori VIDEO

Cum Mihai Bendeac este foarte bun prieten cu Gabriel Cotabiţă, actorul a dorit neapărat să îi ofere o replică lui Andrei Gheorghe. Deşi Mihai Bendeac lua apărarea unui om aflat într-o situaţie critică, fanii l-au criticat destul de dur pentru acest gest, informează ziarulring.ro.

„Gabi a fost o voce extraordinară, la vremea lui a fost un fel de Tom Jones. Și-a pus ochelari, a slăbit, a vrut să fie tânăr, numai că nu l-a ținut carnea. I s-a întâmplat ceva asemănător cu ce a pățit Schumacher”, a spus Andrei Gheorghe în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

„Nu știu dacă Andrei Gheorghe crede într-o divinitate. În cazul în care crede, să se roage intens la ea ca nu cumva să dau nas în nas cu el în aceasta viață”, a fost replica lui Mihai Bendeac.

Citeşte şi  Mihai Bendeac a primit o VESTE PROASTĂ. Ce au decis judecătorii