Mihai Bendeac, mesaj şocant pe Facebook. Ce îl ajută să lupte cu depresia

Mihai Bendeac şi-a şocat fanii de pe Facebook. El a mărturisit ce îl ajută să lupte cu depresia. Actorul le-a vorbit prietenilor virtuali despre divinitate.

RomaniaTV.net
22 nov. 2018, 18:47
Mihai Bendeac, mesaj şocant pe Facebook. Ce îl ajută să lupte cu depresia

„Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva… Așa dobitoc?!”, a scris actorul într-un mesaj pe Facebook.

Chiar dacă a renunțat la religia ortodoxă, în urmă cu mai bine de 15 ani, actorul crede în lucruri simple, nu în religii: „Eu cred în lucruri simple, nu în religii. Cred în bunătate, în milă față de orice ființă, în dreptate. Asta e religia mea. Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni.

Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!” a scris Mihai Bendeac.