Mihai Bendeac, testat pozitiv cu Covid-19: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului”- VIDEO

Mihai Bendeac a recunoscut public că a fost infectat cu COVID-19 încă de la începutul pandemiei în România. Actorul a povestit că a luat virusul de la înmormântarea bunicului lui. 

RomaniaTV.net
16 mai 2020, 18:36
Mihai Bendeac, testat pozitiv cu Covid-19: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului”- VIDEO

Într-o ediţie specială de iUmor, difuzată sâmbătă, 16 mai, Mihai Bendeac a recunoscut că atât el, cât şi familia lui a avut coronavirus. Acesta a fost infectat încă de la începutul pandemiei, spre surprinderea colegilor lui care nu ştiau nimic despre acest lucru. 

Întrebarea lui Mihai Bendeac i-a lăsat pe colegii săi de la iUmor fără cuvinte! „Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?”.

„Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!”, a dezvăluit Mihai Bendeac.

Citeşte şi: Numărul animalelor domestice infectate cu coronavirus creşte. Un ministru avertizează: „Nu vă îmbrăţişaţi pisica sau câinele”

La scurt timp după ce pătrunderea coronavirusului în România, bunicul juratului iUmor a încetat din viață. Câteva zile după înmormântare, o știre a dat alarma în familia Bendeac.

„A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital”, a continuat Mihai Bendeac.

Citeşte şi: Mihai Albu, măsuri extreme pentru a-şi vedea fetiţa: „Dacă nu mă lasă să o văd, voi chema poliţia”

Virusul nu a iertat pe nimeni în familia juratului iUmor. Dacă fratele său a avut simptome ușoare, Mihai și părinții săi nu au fost la fel de norocoși.

„Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau nouă zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a povestit Mihai Bendeac.