Mihai Bobonete, reacție la pictorialul sexy al Mădălinei Ghenea. I-a scris un comentariu inedit la postare: „Ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea”

Mihai Bobonete a avut o reacție publică la pictorialul sexy al Mădălinei Ghenea. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, care face furori în toată lumea. Recent, a stârnit din nou mii de reacții pe Internet, cu imaginile sale în care își dezvăluie trupul sculptat.

21 iul. 2023, 16:26
Mihai Bobonete, reacție la pictorialul sexy al Mădălinei Ghenea. I-a scris un comentariu inedit la postare: „Ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea”

Mihai Bobonete, reacție la pictorialul sexy al Mădălinei Ghenea. Actrița a postat câteva imagini în lenjerie intimă, iar Bobiță din Las Fierbinți nu s-a putut abține și i-a scris un comentariu în stilul său caracteristic. Actorul apreciază că fotografiile în care Mădălina Ghenea apare în lenjerie intimă au avut efectul de a „vindeca mulți bărbați de cataractă”.

Citește și: Cum au ales Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov să îşi facă publică idila. „Tu şi eu! Faci imposibilul posibil!”

Mihai Bobonete, reacție la pictorialul sexy al Mădălinei Ghenea

Sărut mâna! Aveți de grijă cu scaunele astea că eu am avut la fel și se deșurubează picioarele alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu.

În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă! Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!”, este mesajul scris de Mihai Bobonete.

Mădălina Ghenea se iubește cu Grigor Dimitrov

Cei doi au postat mai multe fotografii împreună pe rețelele sociale şi şi-au oficializat relaţia la începutul lunii mai. Românca l-a încurajat din tribune pe tenismenul bulgar în turneele de la Roma, Madrid, Geneva și Roland Garros.

Prima vizită la Wimbledon cu @madalinaghenea”, este mesajul postat deGrigor Dimitrov într-un InstaStory, distribuit si de Mădălina Ghenea. „Așteptăm autobuzul la Wimbledon, în stație. Acest bărbat…”, spune Mădălina Ghenea.

Încă un moment de tandrețe între Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov. Se pare că ambii au acceptat mediatizarea acestei relații și nu se feresc să le împărtășească fanilor aceste momente speciale”, notează sportskeeda.com.

Grigor Dimitrov a mai avut relații puternic mediatizate cu Maria Sharapova, Serena Williams şi Nicole Scherzinger. Mădălina Ghenea a fost, de asemenea, în centrul atenției, după relațiile cu Leonardo DiCaprio, Gerard Butler și Michael Fassbender.